Site Adı: Uni-Forum.Net - Türkiye'nin Üniversite Forumu

Site Adresi: https://uni-forum.net

Site Açıklaması

Uni-Forum.Net üniversite öğrencilerinin, öğrencilik hayatında ihtiyaç duydukları içeriklerin paylaşıldığı bir internet sitesidir. Uni-Forum.net 'te üniversite hayatında lazım olan tüm bilgileri, hem bizler için hem de bizden sonraki öğrenciler için sizlerle birlikte paylaşmayı amaçlıyoruz.

Uni-Forum.net sitesine girerek, Birçok üniversiteden bütün bölüm dersleriyle ilgili Ders Notlarına, Çalışma sorularına, Çıkmış Vize, Final veya Bütünleme Sorularına ayrıca bölümlerle ilgili Staj Defterlerine ve Staj Defteri örneklerine ulaşabilirsiniz. Özellikle çıkmış vize,final ve bütünleme soruları üniversite hayatının vazgeçilmezi olup, gireceğiniz sınavlar çoğunlukla çıkmış sorular ile benzer olacaktır. Bu nedenle üniversite öğrencileri için çıkmış sınav sorularına ulaşabilemek hayatine önem arz etmektedir. Mühendislik fakültesi, teknoloji fakültesi, tıp fakültesi, eğitim fakültesi ve daha birçok fakültenin ders notlarına, çalışma sorularına ve çıkmış sınav sorularına ulaşabileceğiniz bu harika üniversite forumuna uni-forum.net 'e sizleri de bekliyoruz.


Konular hakkında bilgi edin

Üniversite öğrencilerinin en ihtiyaç duyduğu şeylerden biri de meslekleri, üniversiteleri veya herhangi bir konu hakkında fikir paylaşmaları ve merak ettiği soruları sorabilmeleridir. Uni-forum.net içerisinde dilediğiniz konuda soru sorabilir, başka öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplayabilirsiniz. Aynı zamanda bir sohbet ortamı oluşturarak forumda yeni kişilerle tanışabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Not ortalaması hesapla

Aynı zamanda genel ağırlıklı not ortalamanızı hesaplama sistemini kullanarak dönem sonu ortalamanızı hesaplayabilirsiniz. En doğru şekilde not ortalamanızı hesaplamak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Tıkla GANO Hesapla

Türkiye'nin En Büyük Üniversite Forumu!

+4500 üye +1000 çıkmış sınav sorusu paylaşımı ve aktif site yönetim ekibi ile 2018'den bu yana gün geçtikçe büyüyerek daha fazla öğrenciye yardımcı olmayı  amaçlıyoruz. Üniversite okuyan her bir öğrenciye yardımcı olmaktan, ufuklarını açmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Bütün bu özelliklerden yararlanmak için: https://www.uni-forum.net