Merhaba Değerli Forum Üyeleri;

Yapay Zeka ile Kendi Influencer'ınızı Yaratın: Geleceğin Etkileyici Gücü Siz Olun

(Görseller ve videolar, size verilecek olan yapay zeka eğitimi içeriği ile oluşturulmuştur.)

Örnek Instagram Hesabı: www.instagram.com/dilaraecempolat

Dijital dünyada parlamak ve kendi markanızı yaratmak artık hayal değil! Yapay zeka destekli influencer oluşturma eğitimimizle, siz de sosyal medya dünyasında etkileyici bir figür olabilirsiniz.

Eğitim İçeriği:
Yazılı Eğitim (WhatsApp Üzerinden): Kendi hızınıza göre ilerleyebileceğiniz, detaylı adım adım rehber.
Google Meet Görüşmesi (30 - 45 Dakika): Bire bir görüşme, sorularınıza anında yanıt.

Eğitimde kullanılacak olan araçlar, doğrudan ücretsiz araçlardır.
Sonraki adımlarda, ilerleme durumuna göre cüzi rakamlar ile ücretli araçlardan destek alabiliriz.

Öncelikli olarak oluşturacağımız karaktere karar vermek.
Nasıl doğru promptlar verebiliriz ve sonuca ulaşabiliriz?
İlerlememizi nasıl geliştirebiliriz?
Bu sistemi nasıl gelire dönüştürebiliriz?
Soru - Cevap

Eğitim Sonrası Destek:
1 Ay Boyunca Ücretsiz Danışmanlık: Eğitim sonrası ortaya çıkan her türlü sorunuz için sürekli destek.

Bu eğitimle neler kazanacaksınız?

Kendi İçerik Stratejinizi Oluşturun: Hangi içeriklerin en çok ilgi gördüğünü öğrenin.
Hedef Kitlenizi Belirleyin: Kimlere hitap etmeniz gerektiğini ve nasıl etkileşim sağlayabileceğinizi keşfedin.
Yapay Zeka Araçlarıyla Verimliliğinizi Artırın: İçerik üretiminde ve analizde AI'ın gücünden faydalanın.
Sosyal Medya Algoritmalarını Anlayın: Instagram'da nasıl öne çıkabileceğinizi öğrenin.

Eğitim Ücretlendirmesi: Kısa bir süreliğine sadece 299₺

Eğitim için randevu oluşturabilirsiniz. Eğitimler akşam 20:00 - 22:30 arasında verilmektedir.

İletişime için DM gönderebilir ya da Whatsapp: +90 531 472 21 62 üzerinden bilgilengirme alabilirsiniz.