Merhabalar 2021 2022 yıllarinda bir hosting müşterim sahibinden.com klonlamış ve 3 kişiyi dolandirmiş 3 üde farkli kişi ve farkli dosyalar hosting isp leri bana ait oldugu için bana geldi karakola ifadeye cagirdilar kendilerine hosting satıl işini yaptigimi fakat artik yapmadigimi yaptigim zamanlar vergi levhamin ve yer saglayici belgemin bulundugunu domaini soylerseniz size müşteri bilgilerini verebilcegimi söyledim fakat domaini bir türlü verme taraftari olmadi ifademi alan memur dolandiran kişi whatsap üzerinden bir numaradan iletişime geçmiş bana numarayi gösterdiler bilmedigimi belirtim herşeye itiraz etigim ve bu işi yaptigim bir ifade çıkardilar daha once de ayni domain den ifade vermiştim savci karakol dan ifademi istemiş fakat karakol da ifadem çıkmıyor bana ifade kağıdımı istediler fakat 1 yıl falan olmuştu sanirim kayip olmuş bulmazsan hakında yakalama kararı falan çıkar dediler nasil bir yol izlemeliyim yarin vergi levhasi yer saglayici belgem ve müşteri bilgilerinin oldugu bir dosya ile tekrar karakola gitcem nasil bir yol izlemeliyim