Merhabalar,
cinselforum•com adında bir internet sitem var. Burayı daha fazla kitlelere ulaştırmak için neler yapmalıyım sizce?
Absürt sorular da gelmeye başlıyor yavaş yavaş, viral mi yapmaya çalışsam?
Cinsel Forum Sitemi Nasıl Büyütebilirim? • Her Fikre Açığım |
10 Mesajlar | 3.681 Okunma |
Merhabalar,
cinselforum•com adında bir internet sitem var. Burayı daha fazla kitlelere ulaştırmak için neler yapmalıyım sizce?
Absürt sorular da gelmeye başlıyor yavaş yavaş, viral mi yapmaya çalışsam?
Kesinlikle sosyal medyayı düzenli ve aktif kullanın. Komedi sayfaları açın Pinterest, tıktok, Instagram, ve formunuzu akımlara katılarak tanıtın. İnsanlar nedir acaba diye yorumlarda site adresinizi soracak merak edecektir. Atıyorum fazla absürt olmayacak şekilde gelen yanıtları gizlilik çerçevesi içinde bir robota seslendirin 15 er saniyelik videolar yapın, videonun sonunda da site adresinizi mutlaka belirtin. 3 ay içerisinde viral oluyor mu olmuyor mu formdaki herkes görsün:)
hocam lanetkel ve iffetsizumut var instagramda onlara reklam vereiblirsin :D
musaarikanhdd adlı üyeden alıntı
Kesinlikle sosyal medyayı düzenli ve aktif kullanın. Komedi sayfaları açın Pinterest, tıktok, Instagram, ve formunuzu akımlara katılarak tanıtın. İnsanlar nedir acaba diye yorumlarda site adresinizi soracak merak edecektir. Atıyorum fazla absürt olmayacak şekilde gelen yanıtları gizlilik çerçevesi içinde bir robota seslendirin 15 er saniyelik videolar yapın, videonun sonunda da site adresinizi mutlaka belirtin. 3 ay içerisinde viral oluyor mu olmuyor mu formdaki herkes görsün:)
Çok teşekkür ederim güzel bilgilendirmelerden dolayı, inanın aklımdan geçti :)
MuratCENGEL adlı üyeden alıntı
hocam lanetkel ve iffetsizumut var instagramda onlara reklam vereiblirsin :D
Hocam açıkçası biraz maliyetli olur ve benim hiç bütçem yok, sıfıra sıfırım.
Ayrıca sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
İlgi çekecek içerik ile kendiliğinden büyüyecektir. Örneğin cinsel sağlık sorularını araştırın bunlarla ilgili makaleler girin ayrıca İslami olarak sorulan cinsel sorular için farklı bir kategori açabilirsiniz.
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
İlgi çekecek içerik ile kendiliğinden büyüyecektir. Örneğin cinsel sağlık sorularını araştırın bunlarla ilgili makaleler girin ayrıca İslami olarak sorulan cinsel sorular için farklı bir kategori açabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam şu an satışa çıkarttım siteyi wmaracı içerisinde
Teşekkür ederim hocam şu an satışa çıkarttım siteyi wmaracı içerisinde
Hayırlısı olsun.
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
Hayırlısı olsun.
Satışı tekrar iptal ettim hocam :D
Site bayağı güzel ilerliyor, satmaktan vazgeçtim :)
Aklınıza gelebilecek günlük kullanıma uygun olan fiyatıda uygun (Sözler resimler baskılı olan ufak ta site ismi) ürünler. Hem satarken kazandırır hemde ismi bilinçaltına bi yerlerde tutarsınız