Mobile Canyon Güvenilir mi ? |
9 Mesajlar | 3.508 Okunma |
28500 tl ödedim ve 5 aydır oyunu bitirmelerini bekliyorum. Tüketici hakem heyetine başvurdum ama tüketici hakem heyeti ticari kazanç olan konuları bakmadığı için çözüm bulamadım. Ben çok pişman oldum param gitti ama bundan sonra her yerde mobilecanyon'dan başka mağdurlar olmasın diye her yerde sesimi duyurmaya çalışacağım. Dikkat lütfen.
Mrblar Mobilecanyon tamamen kopya ve çalıntı oyunları vs buna benzer uygulamaları kullanıyor, kendine ayit hiç bir uygulaması veya ounu yok ki bunun için bir beceriside yok bilginiz olsun.
NOT: oyun veya uygulama için düşünüyorsanız size 1 senedir birlikte çalıtıgım bir firmamnın bilgilerini vere bilirim. oyun ve uygulama konusunda gerçekten çok iyiler ve yazılım oganizasyonlarıda çok iyi.
şahsen yazılım konusunda 1 senedir çalıştırıgım bir firmadır her konuda yardımcı oluyorlar. mobilecanyon vs gibi yerlerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
hiçbir işi olmayan saçma sapan insanlar. bilgi isterseniz dedigim firmanın bilgilerini ata bilirim taksim meydanda ofisleri gidip detaylı bilgi vs herşey ala bilirsiniz ben bursadan oraya gittim özellikle kaçkez.
ve gayet memnunnum
mobilecanyon firmasından 2023 ve 2024 de 2 adet oyun satın aldım, aşağıda sipariş ekranımı paylaşıyorum. her iki oyunumda sorunsuz teslim edildi. instagram sayfalarına girerseniz zaten 2018 den beri hizmet veren bir firma. bunun dışında yukarıda arkadaşın bahsettiği firmaylada çalıştım oyunuma güncelleme için extra para istediler (ekran atabilirim). mobilecanyon da güncellemeler tamamen ücretsiz atılıyor ve hiç bir extra ücret talebinde bulunmadı firma. mobilecanyonun grafikcisi Hibel noise ödüllü bir oyun tasarımcısı, en sevdiğim yanıda sipariş sonrası teknik departman ile birebir iletişimde oluyorsunuz. yani oyun bitti hadi işine bak durumu olmuyor aylarca teknik ekipten destek alabiliyorsunuz.