6000 TRY MONEYPAY YAPAN BİR MÜŞTERİMİZİN MEMNUNİYETİ SİZDE OSMANLI BOZUM İLE PARANIZI GÜVENE ALIN.
💰SANAL KARTLAR BOZUM | ✅ | ANINDA BAKİYE BİMPARA İTUNES HADİ | 🏆 YEMEK KARTLARI BOZUM | |
17 Mesajlar | 44.198 Okunma | ||
326 | 305.477 | |||
78 | 213.860 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
6000 TRY MONEYPAY YAPAN BİR MÜŞTERİMİZİN MEMNUNİYETİ SİZDE OSMANLI BOZUM İLE PARANIZI GÜVENE ALIN.
Moneypay 2300 TRY BOZUM yapıldı. Mutlu ayrılan müşterimiz.
Ödeme alındı güvenilir işlem
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: skaterext (25.06.2023 15:04)
300 TL ************ TL TRANSFER LİMİTİM VAR. BOZDURMAK İSTİYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN YAZABİLİR.
mesajim bulunsun
Arkadaş biraz küstah sanırım, link e tıkladığımızda açılan kendisinin yönlendirdiği hazır mesaj çıkıyor neden geldiğimiz falan da yazıyor, mesajı gönderiyoruz, insanlıktan nasibini almamış türden bir cevaplama yapıyor. Teşekkürler
Arkadaş biraz küstah sanırım, link e tıkladığımızda açılan kendisinin yönlendirdiği hazır mesaj çıkıyor neden geldiğimiz falan da yazıyor, mesajı gönderiyoruz, insanlıktan nasibini almamış türden bir cevaplama yapıyor. Teşekkürler
Karşılama mesajı o karşılama mesajının neyi rahatsız etti seni cevap veremiyorsam uyuyorumdur mu yoksa işlem belirtmeyene cevap vermiyorum mu yoksa sen şu başkalarının kredi kartlarını bana bozdurtmaya çalışıpta kart sahibinden başkasına işlem yapmadığım için engellediğim elemanmısın?
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: OSMANLIBOZUM (08.11.2024 14:27)