lostyazilim
tr.link

WmAracı Sadece Ticari Forum Mu?

3 Mesajlar 67 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Merhaba WmAracı,

Forum istatistiklerine bakıyorum devamlı aynı konular. Ne destek konusu açılıyor, ne inceleme, ne makale tarzı... devamlı aynı konular dönüp duruyor. Bu durumdan ben şikayetçiyim @Pasa samimiyetten dolayı yazıyorum bunları fakat cidden bundan dolayı çok fazla kişi uzak durmaya başladı.

Kategori içerisine girildiğinde yeni konu aç diyorum, yeniden akardiyona yönlendiriyor. O olsun ana sayfada ama kategori içerisinde yeniden yönlendirme olmasın.

Devamlı olarak ticari konular maalesef gelmeme sebep oluyor ve çok fazla arkadaşım benimle aynı düşüncede. Ki bu adamlar en az 12-13 yıllık adamlar.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
webimgo

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14743
  • Beğeniler 3083 / 3084
  • Ticaret 356, (%100)

Merhaba,

Elbette sadece ticaret forumu değil. Fakat üyeler doğal olarak ticaret ilanlarını daha sık güncelliyor ve üste taşıyor. Bu yüzden daha çok göz önünde kalıyorlar. Bununla ilgili ticari harici konu sayısı arttıkça ticari ilanların üste taşıma limitlerini düşünüp daha az göz önünde olmalarını sağlayabiliriz tabi ki.

Konu/ilan açma sihirbazını oluşturma amacımız önceden bilerek veya bilmeyerek çok sık hatalı kategorilerde konular açılmasının önüne geçmekti. %100 çözüm olmasa dahi büyük oranda bu sorun giderildi. Yeniden kategori içindeki konu aç butonuyla otomatik kategori seçimi yaptırırsak sihirbazı oluşturma amacımızdan vazgeçmiş oluruz.

Deneyim demeyin, deneyin!

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Daha öncede söylemiştim, konuştuk; forum istatistiklerinin bu denli durması aşırı rahatsız ediyor beni. Sadece gerekli kategorilerde premium üyeler yükseltmeyi yapsınlar.

Ben düşüncelerimi beyân ediyorum, gerisi sizin taktiriniz. Site sizin :)

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al