Merhaba arkadaşlar, yeni nesil vip metin2 pvp server tanıtım scriptinin satış konusuna hoş geldiniz.

Tamamen vip özel serverların tanıtılabildiği metin2 pvp scripti.

Otomatik tarih belirleme sistemi sayesinde pvp serverların tanıtımları belirlediğiniz tarihler arasında yayınlanır ve tarih dolduktan sonra otomatik olarak yayından kalkar. Anasayfada günlük hit ve online istatistikleri için alanlar mevcuttur.

Admin panelinden, Site title, description, site urlsi, h1 ve en üst kısımda bulunan paragrafı güncellemeniz için alanlar bulunur.

Serverin açılış tarihinide girerek kaç gün kaldığı otomatik olarak hesaplatabilirsiniz.

Fazla süslü cümlelere ya da bilgilendirmelere gerek yok. Metin2 pvp server tanıtım piyasasını bilenler bilir ki çok güzel reklam bütçelerine sahip metin2 pvp ler olur ve bunlar sürekli sezonluk olarak açılıp kazançlarını sağlarlar, bu kazançlarını sağlamak içinde bol bol reklam verirler.

Googlede ya da genel olarak ziyaretçi çeken metin2 pvp tanıtım siteniz mevcutsa çok güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

Scriptin ücreti ilk alımlarda geçerli olmak üzere 5.000 TL'dir daha sonra fiyatta güncelleme olucaktır. Bilenler bilir ki bu ücret bazı serverların 2 haftalık ödediği tanıtım ücreti bile değildir.

Test demo için pm atabilirsiniz. İyi forumlar.