spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siten banlanmış. Site yedeğini al içerikte ve tasarımda ufak değişiklikler yapıp yeniden değerlendirme isteği göndermeyi dene. Ta ki açılana kadar. Bol şanslar.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Birşeyi yok sitenin. header.php'deki aşağıdaki kodu kaldır indexlenmeye devam eder. Kendin tema değiştirdiğin zaman google'ın index yapmasını engellemişsin. Dediğim gibi aşağıdaki kodu header.php den kaldır (tam hatırlamıyorum header.php veya wp-head idi sanırım adı) 1 adet içerik ekle sitemap güncelle ping gönder. 1 gün içinde bile düzelebilir siten. Kolay gelsin.
dipnot: Yukarıdaki banlanmış diyen arkadaşlar neye dayanarak banlanmış diyebiliyorlar onu anlamıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wp-head dosyasında olması lazım. Ya da genel ayarlar kısmından yapmış olabilirsin bilmiyorum tam olarak ama sorunun yüzde yüz bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ban yedinmi google seni gözden çıkartmış oluyor, demek diye biliyorum.
Dup
Düp!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nofollow ile noindex farklı şeyler aslında. Noindex için ayrı ayar yok mu? Yine de deneyip kod kalkacak mı kalkmayacak mı görmen iyi olur.
Ek olarak: Sorunun çözümü nofollowu follow yapman değil bu arada. Noindex ile alakalı. O ayarlardan bir şekilde noindex'i kaldırman lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamdır, nofollow kısmını kaldırıp pingleme yaptım ve sürekli anasayfayı güncelledim. Pagerank'ım geri geldi, indexlemeler ise oldukça hızlandı. Yardım etmek için zahmet eden herkese bol bol teşekkürler :)