Site Yaşı: 8 yıl
Site Adresi: PM ile
Siteye Günlük Girilen Özgün İçerik: 3-5 Arası
Sitenin Günlük Tekil Hiti: 4000-5000 Arası
Alexa Global: 255K Türkiye: 6800
DA: 35 PA: 31 Moz Rank: 4
SSL Güvenlik Sertifikasına Sahiptir
Yasal link olmak koşuluyla tüm alanlara katkısı yüksek olacak bir sitedir. Ama ağırlıklı bir alan isterseniz Gezi, Seyahat, Tatil, Turizm, Arkeoloji, Tarih, Kültür-Sanat, Doğa-Coğrafya, Macera, Bilim, Antik Sırlar, Gizemler, Dergi, Gündem, Haber, Sağlık ve Yaşam kategorileri sitemizde en yoğun olanlardır.
Sitenin sahibi benim ve tüm imtiyaz hakları bana aittir. Marka haklarımız ve lisanslarımız alınmıştır. Sitemiz com.tr uzantılıdır. Bundle haber uygulaması üyesidir ve çok fazla ziyaretçi çekmektedir.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir markayız ve 250bini aşan takipçimiz her platformda bulunmaktadır. Sitemizi incelerken Künye kısmına bakarsanız ne kadar fazla yazarımız olduğunu sizlerde görebilirsiniz.
Okuyucu kitlemiz tamamen organik ve sadıktır. Eğitimi, kültür ve gelir seviyesi yüksek insanlara hitap etmekteyiz. Sıradan bir site ile değil bir marka ile çalışacağınızı unutmayın.
Yine kafanıza takılan bir durum olursa her zaman mesaj ya da mail atabilirsiniz.
ÜCRETLER
Footer Link: Aylık 750 TL - 3 ay ve üzeri alımlarda 1 adet tanıtım yazınızı sitemizde yayınlayarak hediye ediyoruz.
Tanıtım Yazısı: 450 TL bizden yazmamızı isterseniz 650 TL dir. Yayınlanan tanıtım yazıları Bundle Haber uygulamasına, abonelerimize ve tüm sosyal medya hesaplarımıza gönderilir. Uygun kategoriye alınarak düzenli bir şekilde yayınlanır.
Reklam Alanları: Sitemizde şuan adsense reklamları yayınlanmaktadır. Herhangi bir alanı beğenir ve banner reklamınızı yerleştirmek isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Banner reklam alanlarımız 400 TL den başlamaktadır ve oldukça uygun fiyatlıdır.
Uyarı: Link çıkışları özel görüşmeden sonra netleştirilecektir.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.