Başlangıç Fiyatı: 350 TL
Minimum Arttırma: 100₺
Bitiş Zamanı: Son Teklif + 12 Saat
Hemen Al: 50.000 TL

Merhabalar,
Uzun zamandır yaptığım oto bakım ürünleri imalatı işi için bayilik tarzı bir açık arttırma yapıyorum. 3 ayda XX.XXX kazanç sağladım her ay XX.XXX şeklinde. Sizede kazandıracağız.
Oto bakım ürünleri satışı yapacaksınız. Sizlere ilk öncelikle bir adet web sitesi kurulumu yapacağız .com.tr domain, yıllık hosting ve web sitesinin tasarımına kadar biz yapacağız.
Ne lazımsa biz ayarlıyacağız yani satış yapmanız için siz direk satışa başlayabileceksiniz. İhale ücretinden başka hiçbir ücret alınmayacak domain hosting vs. bizden.
Grafik tasarım işlerini vs. biz yapacağız. Satılacak ürünleri toptan fiyatının da altına temin edebileceksiniz, ister stoklu ister stoksuz satış yapılabilir alış fiyatları çok uygundur, işimizin kar marjı güzeldir.
Ardından iş hakkında tüm detaylar size anlatılacak, ürünlerin temini satışı vs. vs. tüm konu hakkında. Satışa başlayıp gelir edebileceksiniz, ilerde size imalathane açtırıp kalıcı işiniz de olabilecek potansiyeldedir.
Kısacası güzel keyifli, gelirli iş sahibi olacaksınız. Bir anda hemen kazanamazsınız fakat geliriniz yavaş yavaş artış gösterecektir. Açık arttırmayı kazanan kişiye şimdiden hayırlı olsun başlangıç fiyatını uygun tuttum. Sorularınız varsa sadece PM üzerinden sorabilirsiniz.

İster stoklu ister stoksuz satış yapılabilir.

1 adet oto bakım seti numune olarak yollanacaktır. Kargo size ait şekilde anlaşmalı.

750 TL ÜSTÜ TEKLİFTE;
5 ADET HIZLI CİLA
5 ADET JANT TEMİZLEYİCİ
5 ADET OTO SÜNGER
2 ADET OTO CAM SUYU
2 ADET MİKROFİBER BEZ
2 ADET RASTGELE ÜRÜN
HEDİYE OLARAK YOLLANCAKATIR.