SITELERIMIZ HAKKINDA GENEL BILGILER 1) 1153 haber sitemiz var. 2) Sitelerin hepsi bana aittir. Araci ya da komisyoncu degilim. Ortagim da yoktur. 3) Sitelerimizin hepsi farkli ip adreste barinmaktadir. 4) Sitelerimizin gunluk hitleri 300 ile 900 arasi degismektedir. 5) Sitelerimizin yasi 2-6 arasi degismektedir. 6) Sitelerimizin pa-da degerleri 20-60 arasi degismektedir. 7) Sitelerimize her gun ortalama 4-8 icerik girilmektedir. 8) Sitelerimiz yeni nesil, hizli ve guclu sunucularda barinmaktadir. 9) Sitelerimize icerikler yapay zeka botu ile eklekmektedir. 10) Sitelerimizin icerikleri ozgundur. 11) Sitelerimizde donma, kasilma, kapanma gibi durumlar gorulmez. 12) Sitelerimizin calisip calismadigi (aktifligi) saatbasi kontrol edilmektedir. 13) Domainlerimizin yillik ucretleri odenmistir. 3 gun sonra linkleriniz silinmez. 14) Sitelerimiz index almaktadir. 15) Sitelerimizin spam skorlari dusuktur. 16) Sitelerimiz cop siteler degildir. 17) Sitelerimiz yerinde sayan, basit paravan bloglar degildir. 18) Sitelerimiz tanitim coplugune donmus siteler degildir. 19) Sitelerimizdeki her 500 yazinin 1 tanesi tanitim yazisidir. 20) Sitelerimize her ay mutlaka duzenli olarak seo calismasi yapmaktayiz. CALISMALARIMIZIN WEB SITENIZE KATKILARI SUNLARDIR: 1) Calisma yaptigimiz siteler artik arama motorlarinda daha hizli index almaya baslar. 2) Calisma yaptigimiz sitenin safya otorite degeri (PA Degeri) artar. 3) Calisma yaptigimiz sitenin domain otorite degeri (DA Degeri) artar. 4) Calisma yaptigimiz site arama motorlarinda calisma yaptigimiz kelimede yukselir. 5) Calisma yaptigimiz sitenin marka degeri artar. 6) Calisma yaptigimiz site artik taninan ve bilinen bir marka haline gelir. 7) Calisma yaptigimiz sitenin seo degerleri (PA-DA-RA) yukselir. 8) Calisma yaptigimiz siteler gun gectikce gelisir ve guclenir. 9) Calisma yaptigimiz sitelerin hiti zamanla artar. 10) Rakip paravan siteler arama motorlarinda ustunuzde yer almaz. CALISMA PRENSIPLERIMIZ 1) Gizlilik esastir. Hicbir musterimizin bilgisini, hicbir musterimizle paylasmayiz. 2) Sana 2 kati odeme yapayim su musterinin linkini kaldir gibi tekliflere kapaliyiz. 3) Odemesi yapilan bir calisma hicbir suretle kaldirilmaz. 4) Icinde yuzlerce link olan tanitim yazilarini kesinlikle yayina almayiz. 5) Tanitim ve link eklemesini 100 erli yapmaktayiz. Yani her siteye 1 yazi, 1 link eklemesi yapmiyoruz. 6) Tekil satisimiz yoktur. En az 100 siteden hizmet vermekteyiz. 7) Yazi icine link yerlestirme hizmetimiz yoktur. 8) Odemeyi pesin alir, 1 saat icinde raporu teslim ederim. 9) Tanitim yazilari aliciya aittir. 1 Tanitim yazisi icine en fazla 3 link koyabilirsiniz. 10) Tanitim yazilarini linklenmis, yayina hazir formatta teslim etmelisiniz. 11) Odemeyi banka havalesi ve kripto para ile yapabilirsiniz. 12) Fiyatlarimiz sabittir. Lutfen pazarlik etmeyin. 13) Baska yerde su kadar sende niye bu kadar diyenler icin (lutfen alisverisi oradan yapin) 14) Pahali degil mi diyenler icin (1153 domain yillik 500.000 - 2 sunucu yillik 300.000 - lisanslar yillik 100.000 - icerik yillik 200.000)
FİYAT BİLGİSİ
100 sitemizin footer bolumunda 1 adet linkinizi 1 ay boyunca misafir etmenin bedeli 15.000 TL 250 sitemizin footer bolumunda 1 adet linkinizi 1 ay boyunca misafir etmenin bedeli 35.000 TL 500 sitemizin footer bolumunda 1 adet linkinizi 1 ay boyunca misafir etmenin bedeli 75.000 TL 750 sitemizin footer bolumunda 1 adet linkinizi 1 ay boyunca misafir etmenin bedeli 100.000 TL 1153 sitemizin footer bolumunda 1 adet linkinizi 1 ay boyunca misafir etmenin bedeli 130.000 TL 100 sitemizde 1 adet tanitim yazinizi 1 yil boyunca yayinda tutmamizin bedeli 15.000 TL 250 sitemizde 1 adet tanitim yazinizi 1 yil boyunca yayinda tutmamizin bedeli 35.000 TL 500 sitemizde 1 adet tanitim yazinizi 1 yil boyunca yayinda tutmamizin bedeli 75.000 TL 750 sitemizde 1 adet tanitim yazinizi 1 yil boyunca yayinda tutmamizin bedeli 100.000 TL 1153 sitemizde 1 adet tanitim yazinizi 1 yil boyunca yayinda tutmamizin bedeli 130.000 TL
BİZE HIZLI ULASIN
TEAMS:https://teams.live.com/l/invite/FEAInnFKmZhsIvKXAE
WATSAPP:https://wa.me/+905510872984
TELEGRAM:https://t.me/Backlink1153