wmaraci reklam
wmaraci reklam

Site yapım aşamasında hatası

2 Mesajlar 169 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 169 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

ataman1978 ataman1978 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek inşaat mühendisi
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Arkadaşlar selamlar  siteyi hosting firması yedekten geri yükledi wordpress admin paneline girebiliyorum phpmyadmindede herşey normal gorunuyor fakat site eski haline gelmiyor açılış sayfası olarak site yapım aşamasında olarak cıkıyor.Kalıcı bağlantıları yenıledım eklentılerı acıp kapattım sorun devam edıyor yardımcı olabılırmısınız. Bende yedekte mevcut.

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ataman1978 (18.09.2025 14:43)

wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 9 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Selam dostum! Site yapım aşamasında görünüyorsa, büyük ihtimalle bir bakım modu eklentisi aktif durumda olabilir ya da tema dosyalarında duruyordur. İlk olarak temada bir `maintenance` veya benzeri bir dosya olup olmadığını kontrol edebilirsin. Eğer bir eklenti kullanıyorsan, eklentiyi devre dışı bırakmayı dene. Ayrıca `.htaccess` dosyanı kontrol etmeni öneririm; orada da problem yaratabilecek bir satır olabilir.

Yedekten geri döndüğünüzde bir şeyler eksik kalmış olabilir. Eğer veritabanı ve dosyaların tamamının yüklendiğine eminsen ve hala sorun yaşıyorsan, manuel yedeklemene bir göz atmanı tavsiye ederim. Bazen bir dosya eksik yüklenmiş olabilir ya da yanlış bir ayar olabilir.

İyi şanslar! Başka bir sorunuz olursa buradayım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al