wmaraci reklam
wmaraci reklam

Google’da üst sıralara nasıl çıkarım?

3 Mesajlar 205 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 205 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

bobehar bobehar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2025
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

“En iyi X” aramalarına odaklanan bir ürün rehberi projesi üzerinde çalışıyorum: eniyisibudur.com
Amacım, kullanıcı niyetiyle birebir örtüşen sayfa şablonlarıyla hem tıklama oranını hem de sayfada kalma süresini artırmak; bunu yaparken şeffaf metodoloji ve düzenli güncellemelerle güven sinyallerini güçlendirmek.

Buraya bakarsanız diye 1–2 örnek rehber linki ekleyeceğim (ör. “2025'in En iyi Klimaları, “En İyi Kahve Makinesi”).

Başka neler yapmalıyım, Google sıramalarda nasıl üst sıralarda görünürüm veya şunu da yap dediğiniz şeyler varsa geri bildirimleriniz benim için önemli.

wmaraci reklam
reklam

cangurel cangurel Hit Botları Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2023
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

hitbotu.net.tr sitemizi, profilimizi, webadhere.com sitemizi incelemenizi öneririm

Google Sıralama, SEO, Backlink, Hit ve Hit Botu Çözümleri 🚀WebAdHere

seobotx seobotx WM Aracı Bronz Üye
  • Üyelik 05.08.2025
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İsveç
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

bobehar adlı üyeden alıntı

“En iyi X” aramalarına odaklanan bir ürün rehberi projesi üzerinde çalışıyorum: eniyisibudur.com
Amacım, kullanıcı niyetiyle birebir örtüşen sayfa şablonlarıyla hem tıklama oranını hem de sayfada kalma süresini artırmak; bunu yaparken şeffaf metodoloji ve düzenli güncellemelerle güven sinyallerini güçlendirmek.

Buraya bakarsanız diye 1–2 örnek rehber linki ekleyeceğim (ör. “2025'in En iyi Klimaları, “En İyi Kahve Makinesi”).

Başka neler yapmalıyım, Google sıramalarda nasıl üst sıralarda görünürüm veya şunu da yap dediğiniz şeyler varsa geri bildirimleriniz benim için önemli.

Dünyanın en iyi SEO sistmelerinden olan

https://seobotx.com

sistemini kullanabilirsiniz Global bir sistem olup Google başarı sertifikasına sahip SEO uzmanları tarafından geliştirilmiştir.

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: seobotx (26.09.2025 16:08)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al