PHP NoaSoft QR Menü Scripti | PHP 8 + Node.js + MySQL | Gerçek Zamanlı Restoran Yönetimi
Modern restoranlar için profesyonel, gerçek zamanlı ve mobil uyumlu QR menü platformu
🌐 Demo Bilgileri
Yönetici Paneli: https://qrmenu.noasoft.org
Demo Masa: https://qrmenu.noasoft.org/menu/1/tr/TRY

---
Versiyon 2 Özellikleri:
- Çoklu dil seçeneği: Çoklu dil seçeneği ile kategori adları, ürün adları ve açıklaması, ürün varyantları dahi eklenen dillere çevirmek için kullanılabilir
- Ürün Sıralaması: Ürün sıralamasını ada göre ve fiyata göre yapabilir
- Ürün Arama: Menüye ait ürünler istenilen dillerde aranabilir
- Ürün Sayfalama: Sayfa yenilemesi olmadan otomatik ürün sayfalama yapmaktadır
- Menü Tabları: Ürünler / Günün Yemeği / Siparişler / İletişim ve Sepet artık farklı sayfalarda açılmaktadır
- Menü Görünümleri: 5 adet tanımlanmış stiller ile farklı renkleri ve sizin işletmenizi yansıtan renkleri kullanıcılara sunabilirsiniz

---
🚀 Genel Tanıtım
NoaSoft QR Menü, restoranlar için tasarlanmış gelişmiş bir yönetim ve menü çözümüdür.
PHP 8 + Node.js + MySQL + Socket.IO teknolojileriyle inşa edilen sistem, tamamen AJAX tabanlıdır ve
gerçek zamanlı sipariş – garson yönetimi sunar. Masa QR üretimi, çoklu dil/para birimi desteği ve
gelişmiş raporlama özellikleriyle profesyonel restoranlara tam çözüm sunar.
---
🧬 Sunucu Gereksinimleri
- PHP 8 (pdo_mysql aktif)
- Node.js 16.20 ve npm 8
- MySQL 5.7 / 8.x
- cURL, mbstring, GD aktif olmalı
---
🔥 Öne Çıkan Özellikler
- Yönetim Paneli: Gerçek zamanlı sipariş & garson yönetimi, masa QR üretimi, varyasyonlu ürün düzenleme, günlük menü slider ve gelişmiş raporlar (PDF, Excel, fiş).
- QR & Marka Ayarları: qrcode.noasoft.org API entegrasyonu, Dropzone önizlemeli logo yükleme, otomatik QR yenileme, tema bazlı mobil tasarım.
- Çoklu Dil & Para Birimi: JSON tabanlı dil CRUD, currencyConverter destekli anlık fiyat çevrimi, simge bazlı para formatlama.
- Bildirimler & Sesler: HTTPS + Socket.IO (4000) ile anlık sipariş/garson push’ları, özelleştirilebilir ses dosyaları, canlı durum uyarıları.
- İletişim & Mail: Mail() tabanlı iletişim formları, şifre sıfırlama maili, yönetici hesap yönetimi.
- Müşteri Menüsü: Günün menüsü slider’ı, sekmeli navigasyon (Ana sayfa / Günün / Sipariş / Kategoriler / Sepet / İletişim), varyasyon modalları, mobil sepet, sipariş takibi.
---
📊 Raporlama & Entegrasyonlar
- DomPDF ve mPDF ile Türkçe karakter destekli PDF fiş çıktısı
- Excel dışa aktarma
- Günlük / Aylık / Ürün bazlı istatistik grafikleri
- Socket.IO + HTTPS ile gerçek zamanlı canlı veri takibi
---
💡 Neden NoaSoft QR Menü?
- Modern altyapı (PHP + Node.js + MySQL)
- Gerçek zamanlı anlık sipariş takibi
- Tamamen mobil uyumlu responsive arayüz
- Çoklu dil ve para birimi desteği
- Güçlü yönetim paneli ve rapor sistemi
- Kolay kurulum, sade yapı ve esnek API bağlantısı
---
🧾 Lisans & Satış Bilgileri
- 💰Tek Domain Lisansı: 1500 TL
- 🛠️ Kurulum Hizmeti: Ücretsiz
- 🔐Güncellemeler: 6 Ay Ücretsiz
- 📦Teslimat: Anında Dosya + Kurulum Desteği
İletişim: +9 0539 455 4875
---
✨ NoaSoft QR Menü – Restoranınızın dijital dönüşümünü başlatın!
Mobil, hızlı ve tamamen size özel çözüm...