Merhaba Arkdaşlar
Daha Öncesinde Dating Sektöründe çok iyi paralar kazandık. Kazandık derken 3-4 kişi ekip olarak çalışıyorduk çünki ciddi rakamlar kazanıyorduk. Daha sonrasında play consol un uygulamaları silmesi askıya alması vs. durumlarından dolayı sektörü bırakma kararı almıstık. Uzun süre sonrasında bu bulduğum yöntem ile denemelerin sonucunda yine bu sektörde iyi rakamların olduğunu gözlemlemiş oldum. Sizlere anlatacağım yöntem ile ister 10 dakikanızı ister 10 saatınızı ayırın ne kadar vakit ayırırsanız o kadar iyi kazanç sağlayacagınızdan emin olabılırsınız. EN GÜZEL KISMI İSE DOLAR İLE PARA KAZANIYORUZ. Benim fazla vakit ayırmadan kazandığım rakamlarıda ekran görüntüsü olarak eklıyeceğim. Sizlere ayda şu kadar bu kadar kazanıcaksınız vaatleri vermıyorum çünki bu kişinin ufku ve çalışmasına bağlı ama ortalama günde 2-3 saat ayırabılecek kişiler günde ortalama 70-80$ kazanmaması içten bile değil.
Bu methodu sadece 10 kişiye vereceğim arkadaşlar. Methot pdf şeklinden ziyade 1-1 eğitim gibi olucaktır. Her anı eksiz şekilde anlatılıp olabılcek varyantasyonlar aktırlacaktır.
Fiyat: 10.000₺ bu rakamı düzgün çalışma ile 3 günde kazanabileceğinizi düşünüyorum.
Ek Maliyetler;
- Eski Tarihli İnstagram Hesabı
İnstagram Kasma Programı (Manuel Yaparım Derseniz Malıyetı yoktur.)

İletişim:Whatsapp