Arkadaşlar herkese merhaba. İlk yapay zeka tabanlı Web Uygulamamız yayında.

https://denetar.com/

Lütfen bir reklam gibi algılamayın. Birlikte güzel günlerimiz oldu ve nice sorunu birlikte çözüme kavuşturduk. Bu süreçlerde tecrübelerimi de paylaşmaya çalıştım elimden geldiğince.

Şuan Mimari projeleri Denetleyen , Maliyet/Metraj hesabı yapan , Görsel üreten ve Videoya çeviren bir uygulamayı artık BETA sürümü olarak aktif etmenin heyecanını siz değerli form arkadaşlarım ile paylaşmak istedim. Tüm yapıcı eleştirileriniz benim için çok önemli. Sizlerin form üzerinden gelip kayıt olması durumunda da extra kredi tarafınıza hemen tanımlamak ve deneyimlerinizi benimle paylaşmanız , paha biçilemez olacak.

Bir kaç gün içerisinde Mimari Projeleri denetleyen ve Tüm yönetmeliklere göre analiz eden aracımız da aktif olacak. Daha nice güzel fikrimiz de var tabiki ve her geçen sürede yeni özellikler ekleyerek büyüteceğimiz projemizde sizleri de aramızda görmek beni çok mutlu eder.

Projemizden bazı ekran görüntülerini de paylaşıyorum.

Şimdiden Form da ki tüm arkadaşlarıma teşekkür eder inş nice farklı projelerde de ortaklıklar kurarak birlikte büyümeye devam ederiz. Diler form içerisinden dilerseniz özel numaramdan da benimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıcakla....

155087-692ac0b43bfb1.png

155087-692ac09669da3.png155087-692abfa355ea7.png