wmaraci reklam
wmaraci reklam

Google Play Kapalı Test Hizmeti (20 Kişi / 14 Gün) - %100 Onay Garantili! - Gerçek Cihazlar

2 Mesajlar 194 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 194 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

fazliozdemir fazliozdemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2022
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Asker
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba WMAracı Ailesi,

Uygulamanızı geliştirdiniz, her şey hazır ama Google'ın yeni politikası olan "20 Test Kullanıcısı ile 14 Gün Kapalı Test" şartına mı takıldınız? Eş, dost, akraba arayarak veya emülatörlerle bu süreci riske atmanıza gerek yok.

Kendi geliştirdiğim uygulamalarda kullandığım ve başarıyla onay aldığım gerçek kullanıcı ekibimi hizmetinize sunuyorum.

Biz süreci yönetelim, siz "Üretim Onayı" (Production) almanın keyfini çıkarın.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Tamamen Gerçek Kullanıcılar: Bot, yazılım veya emülatör ASLA kullanılmaz. Ekibimiz Türkiye'nin farklı yerlerinden, farklı IP ve cihazlara sahip gerçek kişilerden oluşur.

Gerçek Cihaz Garantisi: Testler Samsung, Xiaomi, Huawei, General Mobile gibi fiziksel telefonlarda yapılır. Google bunu cihaz ID'lerinden doğrular.

Aktif Kullanım: Kullanıcılarımız uygulamanızı sadece indirip bırakmaz. Google'ın "etkileşim" verisini yakalaması için her gün düzenli giriş yapılır.

Tecrübe: Bu işi ezbere yapmıyoruz. Google Play Console algoritmalarına hakimiz. Hangi hataların ret sebebi olduğunu biliyoruz.

Garanti Çözüm: Siparişinizden sonra gelen sorulara sizler için yanıtlar hazırlıyoruz.

🛡️ GÜVEN VE İADE GARANTİSİ

Hizmetime güveniyorum. Eğer bizden kaynaklı bir eksiklik (kullanıcı düşmesi, cihaz sorunu vb.) nedeniyle onay alamazsanız:

👉 Ücretinizin tamamını KOŞULSUZ iade ediyorum.

👉 Veya ücretsiz olarak testi tekrarlıyorum.

(Not: Uygulamanızın kendi politika ihlalleri hariçtir, biz test süreci garantisi veriyoruz. Uygulamadan kaynaklı problemler dahil değildir.)

🔄 SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

1. Bizimle iletişime geçip sipariş oluşturuyorsunuz.

2. Google Play Console üzerinden test grubumuza davet gönderiyorsunuz (Sadece e-posta eklenir, şifre verilmez).

3. 20 Kişilik ekibimiz uygulamanızı indiriyor ve süreç resmen başlıyor.

4. 14 gün boyunca kullanıcılar uygulamayı telefonlarında tutuyor ve giriş yapıyor.

1. günün sonunda Google'a başvurunuzu yapıyorsunuz. 16 günde uygulamanız play store'da yayında

💰 FİYATLANDIRMA

Tüm Uygulama ve Oyunlar İçin Paket Fiyat: 2100 TL 1750TL

💳 Ödeme Yöntemleri: Havale/EFT/FAST/Kredi Kartı

📞 İLETİŞİM

Hızlı başlangıç ve aklınıza takılanlar için 7/24 ulaşabilirsiniz:

📱 WhatsApp: 0507 179 0 159 📩 WMAracı PM

SIKÇA SORULAN SORULAR

Soru: Console hesabımın şifresini istiyor musunuz? Cevap: Hayır, kesinlikle. Sadece testçi e-postalarını panele eklemeniz yeterlidir. Güvenliğiniz bizim için önceliktir.

Soru: Kullanıcılar bot mu? Cevap: Hayır. Kendi cihazlarını kullanan, tamamen organik gerçek kullanıcılardır. Bot kullanımı hesabınızı riske atar, biz bu riski almıyoruz.

(Siz de uygulamanızı riske atmadan, profesyonel destekle hemen yayına girmek istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.)

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: fazliozdemir (11.12.2025 10:00)

wmaraci reklam
reklam

fazliozdemir fazliozdemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2022
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Asker
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Fiyatlarımızda foruma özel indirim yapılmıştır. Bu fırsatı kaçırmayın!

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al