Oynamak için :Paralika.com

Merhaba değerli *** arkadaşlarım.
Bir süredir geliştirdiğim Paralika oyunumu açmış bulunmaktayım.
Yıllar önce facebook da kapitalizm oyunu mevcuttu belki oynayanınız vardır . Buna benzer bir oyun piyasada olmadığı için hem anılarımı tazelemek hemde bir projeyi bitirmek amacıyla böyle bir konsept ile oyun yaptım
Şuanda apk değil fakat mobil + web desteği mevcut.
Oyun sistemi oldukça detaylı yaptım.
İşletme satın alma ve işletmede oyuncuları çalıştırma + rozet ile işletme güçlendirme + işletmelere bonus eğitim faktörleri
Ayrıca döviz borsa ile ekstra gelir şansı
Seviyeniz atladıkça daha farklı üretim yapabileceğiniz işletme tipleri satın alma ve işletmeyi geliştirme sistemleri eklendi.
Yanlız hissetmeyesiniz diyede canlı sohbet ve her zaman ürün kalitesine göre rastgele alım yapan bot + pazarda boşluk olmaması için olmayan ürünleri üreten botlar eklendi yani %100 oyuncu bağımlılığı yok
Buraya kadar ilgileniyorsanız oyundan birkaç görsel ekleyeyim kayıttan önce göz gezdirmeniz amacıyla
Biraz uzun olabilir iyi seyirler 
[SPOILER]Basit anlaşılır Anasayfa[/SPOILER][SPOILER]

İşletme Satın alma sayfası

İşletmeler Arayüzü ( Rozet eklenmiş ve İşletme arkaplanı )

Örnek Kırtasiye işletmesi ürün üretim kısmı

Kalıcı etki + işletmenize takabileceğiniz rozetleri kazanmak için eğitim bölümü

İşletmenize çalışan ekleme ve çalışan rastgele bonus fayda sağlayarak şans eseri ekstra özellik kazandırıyor + maaş ile çalışıyorlar 24 saatliğine

Detaylı profil alanı
Profil çerçeveleri ( steam tarzı)
Banner ve arkaplan gibi oyunculara açık profil tasarımları

İşletme özelleştirme

Kazanılan rozetleri işletmeye takıp çıkartma böylece işletmenizi güçlendirme

İşletmeleri günlük vergi + bakım masrafı
Borsa bölümü

Rastgele piyasa haberleri ile oyuncuları anlık kar/zarar takibi yapmaya zorlama ve haberler sayesinde aktif döviz kısmı

Oyuncunun aktif bildirimleri ve neler olduğunu takip edebilme sistemi
Pazar yeri

Sattığınız ürünleri ve ne kazandığınızı gösteren pazar geçmiş arayüzü

Ve gelelim işletme için iş ilanı yayınlama ve işkur sistemi

İstediğiniz maaş ile oyunculara ilan giriyorsunuz. İşkur üzerinden oyuncu başvuruyor ve siz onaylarsanız bu maaş 24 saatliğine hesabınızdan bloke oluyor.
24 saat boyunca oyuncu sizin için çalışıyor süre bitiminde maaşı ödeniyor ve slot boşalıyor.

İşkurda yayınlanan iş ilanlarının listelenmesi oyuncuların başvurup bekleme arayüzü
İlerleyen aşamalarda üretilecek ürünlerde gereksinimlerin olması ve her ürünün birbiriyle ilişkili olacağı şekilde yaptım.
Yani pazar yeri ile haşır neşir olunacak

Son olarak bu tarz oyunların klasik sorunu pazar yerinde kim alacak kimse almazsa nasıl alacaz vb. sorusunun cevabıda şöyle
Satın alım / Üretim botları

Üretmiş olduğunuz ürünün bir kalite ortalaması mevcut.
Bu kalite %50+ üstünde olduğunda botun sizin ürününüzü öncelikli olarak alması daha olası hale geliyor.
Daha kaliteli ürün koydukça pazara daha erken satılacak ve direk kar elde edeceksiniz.
Gereksinimler için gerekli hammadde pazarda yoksada korkmayın bunun içinde üretim botu mevcut.
Oyuncular satışa koymasa dahi azar azar üretim botu tüm malzemeleri pazar yerine ortalama fiyattan koyacaktır.[/SPOILER]
Genel itibariyle v1.0 Sürüm hali bu şekildedir.
Oyun şuanda aktif ve başlamıştır.
Test edecek olursanız yorumlarınız çok önemli geliştirme ve oyuncu görüşü çok değerli benim için
Bu tarz oyunları seviyorsanız sizide Paralika.com ' da işletmenizi alıp üretime başlamanız için davet ediyorum
Konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim hepinizin Yeni yılını kutlarım