Kaliteli Forum ile Sosyal Backlink - Anne-Kadın-Teknoloji Odaklı Dev Arşiv (%100 Organik & Kalıcı Tanıtım)
Tanıtım ve itibar yönetimi çalışmalarımızda kullandığımız hesapların tamamı tarafımdan yönetilen, yıllanmış ve organik etkileşimi olan hesaplardır. Piyasada yeni açılmış, içi boş veya bot hesaplarla yapılan, ilk moderasyonda silinen işlemlerle karıştırmayınız.
Neler Yapıyoruz ve Avantajlarımız Nedir?
- Niş Kitle Erişimi: Özellikle Kadınlar Kulübü, Mutlu Anneler ve Hanımefendi gibi platformlarda, doğrudan hedef kitlenize hitap eden doğal bir dil kullanıyoruz.
- SEO & Backlink Gücü: Forum yazılarının Google gözündeki değeri tartışılmazdır. Kaliteli forumlardan gelen sosyal sinyaller, anahtar kelimelerinizde yükselmenize ve sitenizin otoritesinin artmasına doğrudan katkı sağlar.
- Doğallık ve İtibar: İçeriklerimiz reklam kokmaz; bir kullanıcının deneyimi, tavsiyesi veya merakı şeklinde kurgulanır. Bu sayede hem moderasyon filtresine takılmaz hem de potansiyel müşterilerinizde %100 güven oluşturur.
Platform Bazlı Hizmet ve Fiyat Listesi
Anne & Kadın Odaklı Forumlar (Yüksek Otorite)
- MutluAnneleriz.com: Konu: 1.200 TL | Linkli Yorum: 1.000 TL | Linksiz: 500 TL
- KadinlarKulubu.com: Konu: 1.000 TL | Linkli Yorum: 800 TL | Linksiz: 500 TL
- KizlarSoruyor.com: Konu: 800 TL | Linkli Yorum: 600 TL | Linksiz: 300 TL
- Hanimefendi.com: Konu: 600 TL | Linksiz Yorum: 400 TL
Webmaster & Teknoloji Forumları
- DonanimHaber.com: Konu: 300 TL | Linkli Yorum: 150 TL | Linksiz: 100 TL
- Tahribat.com: Konu Açma: 500 TL | Linksiz Yorum: 300 TL
Genel & Sosyal Forumlar
- FrmTR.com: Konu Açma: 500 TL | Linksiz Yorum: 300 TL
- Reddit.com : Konu: 400 TL | Linkli: 250 TL | Linksiz: 150 TL
- Forumsever.com: Konu: 400 TL | Linkli: 250 TL | Linksiz: 100 TL
Çalışma Prensiplerimiz
- İçerik Desteği: Tanıtım metinlerini sektörünüze uygun şekilde, forum jargonuna göre biz hazırlıyoruz. (İsteğe göre)
- Zamanlama: Hesap güvenliği için işlemleri zamana yayarak, doğal akışında gerçekleştiriyoruz.
- Raporlama: İşlem bitiminde tüm canlı linkler tarafınıza iletilir.
- Telafi: İlk 24 saat içinde moderasyon kaynaklı silinmelerde ücretsiz telafi sağlıyoruz.
İletişim: Hızlı dönüş almak isteyenler WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirler.
WhatsApp: 0537402565 https://wa.me/905374902565