Ekşi Sözlük, Forum ve Sosyal Medya Tanıtım Hizmetleri & Onaylı Hesap Satışı
Uzun süren stok toplama ve altyapı çalışmalarımızın ardından nihayet konumu açıyorum. Piyasada en geniş ve kaliteli hesap havuzuna sahip tedarikçilerden biri olarak, markanızın veya web sitenizin ihtiyacı olan organik tanıtımı profesyonelce sağlıyoruz.
Tamamen doğal görünen, gerçek kullanıcı deneyimi tadında içeriklerle marka bilinirliğinizi artırıyor ve SEO çalışmalarınıza güç katıyoruz.
Uzun süren stok toplama ve altyapı çalışmalarımızın ardından nihayet konumu açıyorum. Piyasada en geniş ve kaliteli hesap havuzuna sahip tedarikçilerden biri olarak, markanızın veya web sitenizin ihtiyacı olan organik tanıtımı profesyonelce sağlıyoruz.
Tamamen doğal görünen, gerçek kullanıcı deneyimi tadında içeriklerle marka bilinirliğinizi artırıyor ve SEO çalışmalarınıza güç katıyoruz.
Neler Yapıyoruz?
Markanızı, sitenizi veya hizmetinizi hedef kitlenizin bulunduğu en popüler platformlarda tanıtıyoruz:
- EkşiSözlük & Uludağ Sözlük (Entry, Başlık, Gündem)
- KızlarSoruyor & Reddit (Soru-Cevap, Doğal Yorumlar)
- Tüm Forumlar (Sektörel veya Genel Forum Tanıtımları)
Hizmet Detayları:
- %100 doğal görünümlü, silinme riski minimuma indirilmiş içerikler.
- Linkli veya linksiz SEO uyumlu çalışmalar.
- Olumlu algı yönetimi ve itibar çalışmaları.
Hizmet Fiyat Listesi
- Linksiz Entry: 500 TL
- Linkli Entry: 650 TL
- Başlık Açımı: 800TL
🛒 Hesap Satışları
Kendi tanıtımınızı kendiniz yapmak isterseniz, elimizdeki geniş stoktan tarihli ve yüksek itibarlı hesapları satın alabilirsiniz.
- Hesap satın almak isteyen müşterilerimiz Hesap satış konumuz üzerinden inceleyebilir.
İletişim & Satın Alma
Detaylı bilgi, stok durumu ve özel paket teklifleri için bana PM (Özel Mesaj) yoluyla ulaşabilirsiniz veya Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi alışverişler ve bol kazançlar dilerim!