lostyazilim
tr.link

Yabancı Tema Türkçe Karakter Sorunu

5 Mesajlar 4.320 Okunma
lstbozum
tr.link

pdrbolumu pdrbolumu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Psikolojik Danışman
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 6 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar yabancı bir tema kullanmak istedim sitem de ama anasayfaya eklediğim yazılar da türkçe karakter sorunu yaşıyorum.Diğer sayfalarda öyle bir sorun yok sadece anasayfada var.Bunu nasıl düzeltebilirm yardımlarınız için teşekkürler..
site: www.mhyalcin.com

wmaraci
reklam

bakarmisin bakarmisin Gel Teskere Gel Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web tasarım,
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
siteyi incelediğimde tek sayfadan oluştuğunu gördüm. türkçe karakter sorununun diğer sayfalarda olmadığını neye dayanarak söylediğini bilmiyorum ama temanın anasayfasında kullanan karakterler türkçe karakteri desteklemiyor gibi gözüküyor.

birde keşke sitende sağ tık engeli koymasaydın(Gerçi bu forumdaki çoğu arkadaşın o engeli geçmeyi bildiğine eminim). En azından sorunun çözülene kadar.

ctylmz ctylmz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek insaat
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 1 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
sitenin index.php sayfasini utf8 formatinda kaydedersen duzelebilir gibime geliyor bunuda notepad+++ ile index.php yi acip yukaridaki menude bulunan kodlama baglantisina tiklayip utf8 bomsuz kaydet secenegine tikla ve farkli kaydet de dosya adinida ayni yap ve ftp ye at.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

ctylmz adlı üyeden alıntı

sitenin index.php sayfasini utf8 formatinda kaydedersen duzelebilir gibime geliyor bunuda notepad+++ ile index.php yi acip yukaridaki menude bulunan kodlama baglantisina tiklayip utf8 bomsuz kaydet secenegine tikla ve farkli kaydet de dosya adinida ayni yap ve ftp ye at.

Arkadaşın dediklerini yaptığınızda düzelmesi lazım. Olmazsa temayı satın almışsınız sanırım, çünkü ücretli bir tema. Temanın destek ekibine sorarsanız çözüm bulabilirler.

wmaraci
wmaraci

playbek playbek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek amatör webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 23 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
aynen sorun utf-8 sorunudur sayfanıza utf-8 kodu ekleyin ve notepad ile bomsuz olarak utf-8 kaydedin

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al