-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Büyük ölçüde tamamlanan eğitim ile ilgili sitemize php ve bilgisayardan anlayan öğretmen arkadaşlar arıyorum. Site içerik olarak diğer eğitim sitelerinden biraz farklı... Öğretmenlere ders planlarını ve diğer evrakları online ve interaktif olarak olarak sunmayı amaçlıyorum.
Planların veritabanına işlenmesi,yeni yazıların eklenmesi ile ilgili biraz yardıma ihtiyacım var. Sadece bir ders ile ilgili işlemler günlerce sürebiliyor. Dolayısıyla projenin tamamlanması tek kişiyle çok uzun sürecek...
Bütün bu işlerde yardımcı olabilecek, projenin geliştirilmesi konusunda katkı sağlayabileceğini düşünen,az da olsa php dilini bilen,tercihen eğitim camiasından arkadaşların katılımını bekliyorum.
Projenin geliri şu anda yok denecek kadar az ama tamamlandığında gelirin fazlasıyla artacağını düşünüyorum. Kazanılan gelir proje ortaklarıyla yüzde olarak paylaşılacak. Yüzde ise ortakların projeye katkısına göre %10-%50 arasında değişebilir. Yani tamamen yapılan çalışmalara bağlı...
Çok kalabalık bir kadro istemiyorum. Gerçekten işi yapabilecek 2-3 kişi yeterli...
Sorularınız için özel mesaj atabilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğitim sitelerine her geçen gün ilgi artıyor. Bu nedenle iyi bir projeyle çok popüler bir site kısa sürede ortaya çıkabilir. İyi bir kadro ve zengin içerikli bir site yaptınız mı gerisi gelecektir. Şimdiden başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğitim sitelerine her geçen gün ilgi artıyor. Bu nedenle iyi bir projeyle çok popüler bir site kısa sürede ortaya çıkabilir. İyi bir kadro ve zengin içerikli bir site yaptınız mı gerisi gelecektir. Şimdiden başarılar diliyorum.
Teşekkürler...
Projenin iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer tamamlanabilirse çok kısa zamanda güzel yerlere gelecektir. Ancak bu tür işler tek kişiyle yapılacak işler değil dediğiniz gibi iyi bir kadro lazım. Onu da bulabilir miyim bilmiyorum? Projeyi hayata geçirecek kişilerin hem öğretmen hem webmaster olması gerekiyor. Bakalım bekleyip göreceğiz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Proje güzel olur gerçekten. Ben de eğitim sektörüyle ilgilenen biriyim. Elimde ilgilenmekte olduğum bir site olmasaydı gerçekten ilgilenmek isterdim. Ama yine de yardımcı olmayı isterim. Hayırlı olmasını diliyorum...
MT Reklama
Haskovo