Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bi merhaba deseydiniz Tanışma bölümünden :D hemen sitenizi tanıtmışsınız.Neyse hoş geldiniz.Sitenizin tasarımıda fena değilmiş.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sözünüzden sonra keşke demiş olsaydım. Teşekkür ederim düşünceniz için. Eksik yanlarını veya tavsiye edebileceğiniz konuları dinlemek isterim...
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteniz daha çok yeni şuanda tavsiye edebileceğim sürekli güncel konular girin.Bu arada kişisel bir blog olduğundan sitenin açıklama kısmında "tanıtım yazıları / makaleleri ve webtasarım üzerine yapılan araştırma ve çalışmaları içerir." çok uzun gibi geldi :D Şimdilik bukadar gibi gözüküyor.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kişiselden kasıt günlük hayatım gibi algılanmasın. Benim açımdan web teknolojileri gibi düşünülebilir. Yani kendi yorumumla bahsettiğim konuları incelmeye, araştırmaya ve bilgi vermeye yönelik esasen. Tasarım konusunda önerileriniz var mı ? Özellikle wordpress kullandığımdan bileşenlerde nereye ne koyacağımı tam bilemedim. Sonuç olarak sidebar boş kaldı gibi birşey :) "Hazırlanan Yazı" gibi veya buna benzer bir başlıkta, üzerinde çalıştığım söyleşileri eklemeyi planlıyorum. Ama o da eğer bir söyleşi planı yoksa görünmüyor (ben kaldırıyorum yani) Bu konuda öneriniz varsa...
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Olabilir paylaşabilirsiniz fakat çok fazla ziyaretçi kitlesine hitap edemezsiniz.Domain ismide sessiz harfle dolmuş :D akılda kalır mı bilemem.
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.. Temanız, içerik bir yana logoya takıldım ben çok hoşuma gitti logo.. Yapanın ellerine sağlık :) Başarılarınızın devamını dilerim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@DSJSPextes: Seo açısından diyorsanız evet. Biraz farklı :) Fakat bir süre sonra paylaşılacak bilgiler ve düzgün backlinkler alınırsa akılda kalabilir. Ama haklısınız :) Ziyaretçi kitlesi kısmı ise, zaten hitap etmek istediğim "kitle" genellikle bahsi geçen konular olduğu için dar bir potansiyel. Hele ki benzeri bloglar ülkemizde fazla olunca. Fakat kendi bakış açımı sunabileceğimi düşünüyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.