lostyazilim

Upload Kaleleri Yıkılmaya Devam Ediyor

22 Mesajlar 3.804 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

alparslan alparslan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 9, (%100)
Filesonic zaten kapalıydı. :D

wmaraci
reklam

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Konu Dışı: Ben torrent yapmayı bilmiyorum. Kim bana öğretebilir.
Konu İçi: Bunlar engellemek bana göre warez daha da çoğalacak.

xsantos xsantos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek finans,webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 8 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
letitbit, oron, vb. rus sitelerine dokunamazlar kolay kolay..rahat olun :-)
uploaderlarda turbobit, letitbit, uploaded net, netload a yuklesinler...ama sanirim nerload icerik kontrolu yapiyor.
3525

kişi bu mesajı beğendi.

Omeros Omeros NSPDigital Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** O**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
Şuan piyasada sadece Turbobit var adam akıllı para kazandıran ancak o da kullanıcılara eziyet ediyor resmen.

wmaraci
wmaraci

ByAntiseptic ByAntiseptic Wordpress! Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

GsliKahraman adlı üyeden alıntı

üzülmedim diyen arkadaşlar var..
Ciddi misiniz siz?

hiç mi internetten oyun film indirmediniz?
diyecek bişey bulamıyorum ..

Sitelerin kapanmasına üzülüüyorum doğrusu bu siteler üzerinden para kazanan Türk Webmaster arkadaşlar var..

Kesinlikle üzülmüyorum aksine seviniyorum. Türk webmaster arkadaşlar para kazanıyormuş peh! Benim onun bunun yazdığı programı, başkasının çektiği filmi, bilmemkimin kodladığı oyunu paylaşarak kazanıyor o parayı, benim sırtımdan para kazanıyor, üstüne benim satışlarımı baltalıyor? Varsın hepsi kapansın..

• Üyelik 25.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 8 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

ByAntiseptic adlı üyeden alıntı

Kesinlikle üzülmüyorum aksine seviniyorum. Türk webmaster arkadaşlar para kazanıyormuş peh! Benim onun bunun yazdığı programı, başkasının çektiği filmi, bilmemkimin kodladığı oyunu paylaşarak kazanıyor o parayı, benim sırtımdan para kazanıyor, üstüne benim satışlarımı baltalıyor? Varsın hepsi kapansın..

herkes hakli bu konuda..
ama su da var.. senin onun bunun yazdigi prog. vb urunler herkesin alabilecegi bir fiyatta olsun ki kimse yasadisina yonelmesin.
bu urunler herkes ulassin diye degil..parasi olan alsin diye cikariliyor. eee adam ogrenmek istiyor parasi da yok..ne yapacak..parasi olan iyide olmayip indiren mi kotu?
en basiti film.. sinemada 13-15 tl ! yap bunu kardesim 3-5 tl herkes gitsin pasa pasa izlesin. dusunsenize ayda Tek basiniza sinema haftada 1 filmden 70 tl. hatunla gitsen 120 tl.
boyle ac gozlu bir sistemde Warezi destekliyorum, download sitelerini destekliyorum. taaki fiyatlar makul bi seviyeye gelene kadar.

Cry Cry http://www.kolbozuk.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)

xsantos adlı üyeden alıntı

herkes hakli bu konuda..
ama su da var.. senin onun bunun yazdigi prog. vb urunler herkesin alabilecegi bir fiyatta olsun ki kimse yasadisina yonelmesin.
bu urunler herkes ulassin diye degil..parasi olan alsin diye cikariliyor. eee adam ogrenmek istiyor parasi da yok..ne yapacak..parasi olan iyide olmayip indiren mi kotu?
en basiti film.. sinemada 13-15 tl ! yap bunu kardesim 3-5 tl herkes gitsin pasa pasa izlesin. dusunsenize ayda Tek basiniza sinema haftada 1 filmden 70 tl. hatunla gitsen 120 tl.
boyle ac gozlu bir sistemde Warezi destekliyorum, download sitelerini destekliyorum. taaki fiyatlar makul bi seviyeye gelene kadar.

Oyun konusunda bu söylenemez ne yazıkki. Steam'den 5 oyunun hepsini 1$'a almıştım. Çok büyük indirimler oluyor. :) Hadi o olmadı gidersin key alırsın en pahalı oyun key ile 30 TL.

• Üyelik 25.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 8 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

Cry adlı üyeden alıntı

Oyun konusunda bu söylenemez ne yazıkki. Steam'den 5 oyunun hepsini 1$'a almıştım. Çok büyük indirimler oluyor. :) Hadi o olmadı gidersin key alırsın en pahalı oyun key ile 30 TL.

oyun konusunda herhangi bir bilgim yok. tek bildiğim marketlerde 80-100-170 tl gördüğüm rakamlar ama o da nedir ne değildir bilmiyorum.
Bak ne güzel 1$ dan almışsın, işte budur arkadaşım, herkes alsın. Veremeyene de ... sözüm yok :)
Oyun keyin en pahalısı 30 tl ise normal fiyatlar 10-15 tl arası olmalı, ki bu da 100 tl ye satılan bir oyun için normal. Böyle alınsın amenna.
Ama düşünsene bi adobe mas. col. alacaksın bilmem kaç yüz dolar! Kusura bakmasın kimse ya...Benim bütçem o kadar yok, ki, ben merak ettiğim, öğrenmek geliştirmek için kullanıyorum programları da...100 tl olsun yine veririm ama o ne öyle bilmem kaç dolar!
Kimse kusura bakmasın, veririm premiuma parayı çatır çatır indiririm cs5,5 ları cs6 ları :D
Bizi buna mecbur edenler utansın!

Cry Cry http://www.kolbozuk.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)

xsantos adlı üyeden alıntı

oyun konusunda herhangi bir bilgim yok. tek bildiğim marketlerde 80-100-170 tl gördüğüm rakamlar ama o da nedir ne değildir bilmiyorum.
Bak ne güzel 1$ dan almışsın, işte budur arkadaşım, herkes alsın. Veremeyene de ... sözüm yok :)
Oyun keyin en pahalısı 30 tl ise normal fiyatlar 10-15 tl arası olmalı, ki bu da 100 tl ye satılan bir oyun için normal. Böyle alınsın amenna.
Ama düşünsene bi adobe mas. col. alacaksın bilmem kaç yüz dolar! Kusura bakmasın kimse ya...Benim bütçem o kadar yok, ki, ben merak ettiğim, öğrenmek geliştirmek için kullanıyorum programları da...100 tl olsun yine veririm ama o ne öyle bilmem kaç dolar!
Kimse kusura bakmasın, veririm premiuma parayı çatır çatır indiririm cs5,5 ları cs6 ları :D
Bizi buna mecbur edenler utansın!

Uygulama konusunda haklısın çok fahiş fiyatlar var ne yazık ki :(
xsantos

kişi bu mesajı beğendi.

GsliKahraman GsliKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci :)
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 761 / 199
  • Ticaret 2, (%100)

ByAntiseptic adlı üyeden alıntı

Hiç mi indirmedin warez?
Doğru söyle gerçekten filmleri orijinal alıp orijinal ürünler mi kullanıyorsunuz merak ediyorum..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al