-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Merhaba, bu konuyu açtım ama buna benzer bir konu var ise silinebilir.
Bir arkadaşla konuşurken bir konuda takıldık. Site dışına linkler siteyi nasıl etkiler?
Benim düşüncem seo açısından sitenin GooglePlus, facebook, Twitter gibi sitelere link çıkışı olması seoyu olumlu etkiler. Fakat siteden çıkan linkler zararlı olarak düşünülüyor.
Sizce durum nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aslında bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirse yararlı olur,çünkü herkes seo cu değil forumda. Tamam google da falan bilgiye ulaşmak daha kolaydır ama tartışılarak ulaşılan bilgi daha faydalıdır.
cografyahane.com
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Link çıkışları anasayfadan görünmez ancak yazı içinden çıkış olarak görünür tabiki de. Ancak bunun size bir zararı olmaz. Blog sizin kendi blogunuz. Istediğinizi yazar, istediğiniz siteye link verirsiniz.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bana göre;
Dışarıya verilen link, sitenizin link verilen siteye referans olduğunu gösterir.
Uzmanı olmadığınız bir konuda referans vermeniz öngörülmez. Bu nedenle uzmanı olduğunuz konuda (ki bu da sitenin ana konsepti / içeriği demek) bir başka siteyi referans göstermeniz öngörülür.
Daha açık; bir doktorsunuz ve branşınızda (örn nöroloji) açtığınız web sitenizden bir inşaat firmasının sitesini önermeniz bende kuşku yaratır. Kendi alanınızda bir başka doktorun web sitesini ya da Sağlık Bakanlığı'na ait bir web sitesini öneriyorsanız canımsınız!
Aynı sayfadan aynı URL'ye (site demiyorum) 3 tane link vermek çok mantıklı değildir. Farklı olmalıdır;
domain.com/
domain.com/doktorlar
domain.com/bölümler
olursa ne ala..
Kalitesiz sitelere referans olmak sizinde kalitenizi düşürür; bu kaçınılmaz. Sizin önerdiğiniz doktor bana yanlış ilaç yazdıysa ben sizi de tanımam!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
anasayfadan çok fazla link çıkışının zararlı oluğunu düşünüyorum.çünkü anasayfadan verilen linke bir yönden sizin siteniz kefil olmuş gözükecektir.
Elbet birgün...