Merhaba değerli okurlarım...3-4 gündür uğraştığım bir temayı sizlerle paylaşacağım.Bu temanın adı GreenTech.Bu temayı önce tema yapımını anlatmak için kullanalım dedik fakat sonradan benim hoşuma gitti ve wordpress sistemine entegre edip paylaşayım dedim.Vakit kaybetmeden hemen temanın özelliklerinden bahsedelim.
#Tema Özellikleri#
-Tema fıstık yeşili ve siyah tonları ile tasarlanmıştır.
-Temada CSS Sprite tekniği kullanılmıştır.
-Temada 0 CSS 0 HTML hatası bulunmaktadır.
-Temada index.php deki yazıların öne çıkan görsellerine title ve alt etiketlerine yazının başlığı verilerek etiketlenmiştir.
-Footerdaki Tavsiye Bağlantılar kısmını Panelinizin "Bağlantılar" sekmesinden yönetebilirsiniz.
-Footerda Popüler yazıları gösterir(postviews eklentisi ile)
-Sayfalama kısmı eklentisiz kodlanmıştır.
-Sidebar bileşen desteklidir.
-Yazının öne çıkan görselini ister "Öne çıkarılmış görseli belirle" kısmından ister "resim" diye özel alan oluşturarak yapabilirsiniz.
-Temanın admin paneli bulunmaktadır.Bu panelden logonuzu,faviconunuzu,meta keywords ve descriptionlarınızı son olarak da sidebardaki sosyal medya ve reklam ayarlarını yapabilirsiniz.
-Tekil yazıdaki sosyal medya butonları dinamiktir.Sadece o sayfaya özgüdür.(Twitter,G+1,Facebook)
#Gerekli Eklentiler#
-WP-Postviews eklentisi
#HAKKIM HELAL DEĞİLDİR#
Hakkım kime helal değil?Footer daki linkimi kaldıranlara...O temaya 2-3 gün emek verip kodluyoruz.Ve o temadan linkimizi kaldırıp kullanıyorlar ve ben yaptım diyorlar.Linkimi kaldıranların ahirette iki elim iki yakasındadır!Lütfen böyle yapan kullanıcıları yorum atarak bildirin.
#Tema Sorunları#
Tema sorunlarını yorum atarak sorabilirsiniz.Hemen güncellerim.
#Tema İndir/Demo#
Wordpress GreenTech DEMO - Wordpress GreenTech İndir
Kaynak: http://ismailbayram.net