-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz önce seo sitelerinin birinde gördüm. Bu kadarına da yok diyorum artık. Herkesin bildiği bir ansiklopedi olan Wikipedia Backlink aracı olarak görülmeye başladı. Herşeyin sonuna seo ya da bilmem ne backink ekleyip insanları yanlış yönlendirmek nasıl bir seo anlayışıdır.
İnsanlar buraları backink almak için kullanmaya başlarsa bilgi kirliliğinin hat safhada olduğu internet dünyası tamamen çıkmaza girer.
Önce boy boy listeler verip buralardan backink alabilirsiniz diyip siteleri çöpe çeviren şimdi de her şeyin sonuna seo ekleyip insanları yanlış yönlendiren bu tür siteleri kınıyorum. Ziyaretçi defterleri birileri backlink kazanacak diye çöpe çevrildi.
Kısa bir süre sonra özgür ansiklopedi backink ansiklopedi olursa hiç şaşırmayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de karşıyım Wikipedia'nın kirletilmesine, sadece bağışlarla ayakta duran böyle bir bilgi kaynağının korunması gerektğini düşünüyorum.
RemotE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar programlama
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adı üzerinde blackhatseo :) Whitehatseo... Bu dünyadaki iyi ve kötü insanların olduğu gibi. Sanal dünyanında iyi ve kötü yanları vardır o yüzden kiminin doğru olarak kabul ettiği sistematikler bazıları için can sıkıcı olabilir. Yada kimi whitehatseo ile hiç bir yere varamamıştır aylardır, biri gelir blackhatseo ile 1-2 ay içinde kelimede 1. sıra olur can sıkar. :)
O yüzden ne kadar kınansakta..
4ever = Black hat SEO!.. :)))
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
O mesajdan bana da geldi herkesin bildiği bir seo sitesi. :)
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman şöyle yapalım siz doğrusunu söyleyin biz de öğrenelim. Ayrıca sanırım siz bu yorumun neden yazıldığını anlamadınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşın bilgi eksikliği falan yok sizin eksik bilginiz var. bildiğimiz wikipedia ya link eklemeye çalışanlar var. blackhatseo yu savunan arkadaş ise hiçbirşeyden anlamıyor belli. burada blackhatseo nun binlerce yanlış yönünü sayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Freelance Professional Web Solutions
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wikipedia.org Link Ekleyip Bana Gönderirmisin?