cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Forum kursan iyi iş yaparsın demeye çalışıyor olabilir" Sen yinede bildiğini yap tabi. Peki bu "böyle bir sayfa yok" uyarısı aldığın url kaç tane tahmini ?
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O değişir bilgin olsun. 2 gün de olur 2 hafta da. Ama madem indexin hızlı, acele olur umarım :)
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) Bununla ilgili bir program olabileceğini mi düşünüyor google acaba :) Yalnız şunu söyleyeyim. Eğer sayfa bulunamadı hatası vermiyorsa kaldırmayın. Zamanla düzelir index. Ama sayfa bulunamadı diyorsa url kaldır yapabilirsiniz. Bu işlemin en sonunda da ana siteyi vererek, url ve bağlantılı tüm sayfalar diyerek google gibi getir bölümünden indexleme isteyebilirsin bence...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Url lerin sitemle alakalı olmadığını kedi mamasını görünce kesin olarak anladım zaten :) Sayfa bulunamadı hatası alıyorum orada sorun yok, zaten kod yapısını ezbere biliyorum %85 ini kendim yazdım. Bu şekilde bir url olması imkansız :) Hayırlısıyla şu linkler bir kalksında sitemapı güncelleyerek baştan indexleme yaptırmayı düşünüyorum. Yine kedi maması vs çıkarsa Google a dava acacağım :)))
Ek Olarak: Google amca raporladığım hatalı indexleri kaldırmış. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.