-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
diğer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler hocam faydalı paylaşım için
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Çok güzel bir video olmuş. Teşekkürler :)
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Şu sıralar fazlasıyla yoğun olduğum için bir sonraki videoyu hazırlamam biraz geçikti. :)
Çok yakın bir zamanda, bir başka anlatımı (yanında bahsetmiş olduğum program ve listelerle birlikte) paylaşacağım.
Konuyla alakalı sorular farklı kaynaklardan bana ulaşıyor, aynı konu üzerinde daha detaylı olmasını planladığım ikinci bir video çekmeyi düşünüyorum. Biraz daha detaylı anlatılmasını istediğiniz bölümleri iletirseniz, bilgim ve tecrübem dahilinde sizlerle paylaşmaya çalışırım.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bence hiçte etik olmayan bir seo ve dizin listeleme videosu, Neden derseniz İnterneti bilgi çöplüğü haline getirmemiz lazım webmasterlar olarak,
rekabet için interneti, ziyaretçilerinin içinde boğulduğu bir deniz haline getirmememiz kazım...
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
abdullahcankur adlı üyeden alıntı
Bence hiçte etik olmayan bir seo ve dizin listeleme videosu, Neden derseniz İnterneti bilgi çöplüğü haline getirmemiz lazım webmasterlar olarak,
rekabet için interneti, ziyaretçilerinin içinde boğulduğu bir deniz haline getirmememiz kazım...
Ben paravan bloglara konudan alakasız saçma sapan ve Google'ın gözünde denetlenemeyecek şekilde karmaşık yazılar yazıp, kullanıcı için değersiz ama arama motorları için özgün yazı niteliği taşıyan bir şey yapın demedim videoda. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kullanıcı + Değersiz Yazılar + Arama Motorları = Kullanıcı / Para tamam seni anladım.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
1-) "Değersiz Yazılar" kısmını anlamamışsınız, videonun neresinde kullanıcılara göre değersiz yazılar yazın, özgün olan ama kullanıcı gözünde bir şey ifade etmeyen şeyler oluşturun demişim?
2-) Ben internet işi yapıyorum, web güvenlik ve SEO alanında kurumsal danışmanlık hizmeti sağlıyorum. İşimde bunun üzerine kurulu; anlattığım şey bütçe oluşturup tanıtım yazısı ve reklam satın almak yerine, bütçesi olmadan bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlara "doğal ve zararsız" yöntemlerdir. Videoyu kendi ön yargılarınızla izlemişsiniz / izlememişsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Son yorumlar biraz hararetli olsa da, çok güzel bir makale olmuş hocam. Geçenlerde bununla ilgili konu açmıştım, az önce de bu linki paylaşmışsınız yorumda. Herkes okusun diye yorum yapıyorum, ağzınıza sağlık :)