3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vBulletin 3.8.x kadar olmasa da gayet güzel olmuş.
vBulletin 4 sürümünden sonra böyle bir yenilik yapmalıydı. Gittikçe daha da sadeleşecektir.
Teknolojiye ve çağa ayak uyduruyorlar. Biz Türkler de biraz geri kaldığımız için sevmiyoruz maalesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front/Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vbulletin 5 ile ilgimli hayal kurmadığım için hayal kırıklığına uğramadım ve beğenmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence çok kötü olmuş forumda sidebar kadar saçma bir fikir olamaz.
Kendimi bir Wordpress eklentisiyle yapılmış ezik bir foruma giriyor gibi hissettim. Ayrıca sistem çok hantal gelmeye başladı bana. Teknoloji geliştikçe kolaylaşmalıdır bunlar daha karışık bir hale getirmişler. Gerçi bu çoğu sitenin/scriptin yaptığı bir hata. Ben babamı oturtsam aradığını bu linkteki forumdamı yoksa frmtr.com'damı daha rahat bulur? Türkiye'deki internet kullanıcılarının çoğu iyi seviyede gezinmeyi bilmezler hatta bazıları sadece Google sanır interneti. Tabii ki düz html yapın demiyorum eğer yenilik yapılacaksa da yavaş yavaş yapılmalı.
Ayrıca tema'da göze hoş gelmiyor vBulletin tema piyasasını, ne kadar iyi yapılabildiğini bilmiyorum o yüzden bir şey söyleyemem fakat sadece renkleri değiştirerek çok iyi bir tasarıma çeviremezsiniz bu scripti.
Sonuç olarak olmamış Wmaraci bir yükseltme yapmazsa sevinirim :).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Olayı forumdan nasıl bizim geri kalmamıza getirdiniz pes doğrusu. Eğer amacım böyle bir forum kullanmak olsaydı wordpress'e forum teması kurar onu kullanırdım hem sade, hem seosu beleş, hem google dostu say say bitmez yani. Forumun portaldan, blogtan farkı olması gerekli . Ayrıca aşırı derecede yavaş, hantal bir sistem olmuş. Eğer vbulletin.com sunucusunda böyleyse bizim dandik sunucularda kim bilir nasıl çalışacak :)
alptekin1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
berbat direk wordpress tema yapıp satsalardı daha iyiydi forum diye bişey kalmamıs
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yıllarca bir gün lisansını alacağım biraz daha geliştirsinler dedim 3.8.4 almıştım en son o günden bu güne sürekli geriye gittiler :)
ChuckBartowsKi