Weya
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
text-link-ads.com gibi blogcuların ve link/makale satın alan kişilerin buluştuğu neden bir yer yok.
- Blogcu yazdığı makale içindeki kelimelerden satış yaparak para kazanır.
- Link veren, kopya olmayan içerikten link aldığı için yükselir.
- Aracı firma komisyon ile kazanır.
- Linki kaldırılması gibi bir durum sistem otomatik baktığı için, her iki tarafında güvenliği sağlanır.
- Daha çok fazla yararı olan bu sistem yurt dışında kullanılıyor, artık türkçe içerikli sitelerinde içerisinde olduğu bir ortam şart.
Yapan, iyi pazarlayanın kazanacağı bir iş modelidir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bende merak ediyorum ama cevabı sanırım bu işi gerçekte profosyonel olarak ele almamız herhalde...
Weya
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben fikri herkesin okuyabileceği şekilde dile getiriyorum. Benim yapacak zamanım yok. Fakat yapılmasını istediğim bir fikirdir. Yapanında kazanacağına emin olduğum iş modellerinden birisidir. Umarım birisi fikrin ucundan tutar, geliştrir ve bizlerin kullanması için hayata geçirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında arkadaşımla böyle bir şey düşünmüştük isteyenlerin ücretli veya ücretsiz makale koyabileceği bir yer. Aynı zamanda blog sahiplerinin burdan ücretli veya ücretsiz olan makaleleri alıp siteye koyması. Aslında elimizdeki Özgür Kürsü domainine yapıcaktık ama kim uğraşır, Türkiye'de tutmaz diye iptal ettik :(
Weya
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Türkçe içerikli sitelerden link almak bir hayli zor, çünkü çok fazla yabancı site kayıtlı olduğu için arada bulmak bir hayli güç. Burda alıcı karşı siteye makale ekletmiyor, yazan kişi tarafından oluşturulmuş makalelerdeki bir kelimeye link şeklinde reklam veriyor. Böylece blog yazarı daha önce kendi yazdığı bir yazıdan gelir elde etmiş oluyor. Herhangi bir siteyi baz almadan yazdığı orjinal yazıdan link alan kişide bir hayli yararını görüyor. Komisyon firması ise yüzlerce blogtan satışa aracılık ettiği için iyi bir gelir elde ediyor. Bence siteye girip link alın ve sitenizde link yayınlayın.