-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onur89TR adlı üyeden alıntı
Konu kapatılsın ki arkadaşımız daha fazla ezilmesin diyordum. Ta ki bu arkadaşın "Arkadaşlar beni yanlış anladı." şeklindeki bu mesajını okuyana kadar. Hala çevrene suç atıyorsun. Sanki yanlışı sen değil, onlar yapmış. Bu yanlış düşüncelerinden ötürü bir özür bile dilemiyorsun. Beni haksız çıkardın. Vurun beyler. Sonuna kadar destekliyorum. :D
Sanırım yaş ortalaman 11-13 civarı bir şey.Çocuk biraz büyü gel sonra yorumla tamam mı evladım.
AkLımın İpLerini SaLdım !
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Açıklaması gayet basit ve kolay;
Temayı seven,beğenen satın alır veya kullanır ancak emeğe saygı duymalıdır.Eğer hoşlanmıyorsanız kullanmazsınız kendiniz tema yapıp kullanırsınız ya da araştırıp böyle olmayan bir tema varsa bulup kullanırsınız.Temanın hakları yapımcısına ait.Ekleyip eklememek ona kalmış kullanıp kullanmamak ise size...
Sağlıcakla...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siyahh adlı üyeden alıntı
Açıklaması gayet basit ve kolay;
Temayı seven,beğenen satın alır veya kullanır ancak emeğe saygı duymalıdır.Eğer hoşlanmıyorsanız kullanmazsınız kendiniz tema yapıp kullanırsınız ya da araştırıp böyle olmayan bir tema varsa bulup kullanırsınız.Temanın hakları yapımcısına ait.Ekleyip eklememek ona kalmış kullanıp kullanmamak ise size...
Sağlıcakla...
Hala anlamıyor musunuz ? Benim dediğim şey, haberim yoktu diyorum bir yere gizliyorlar linki sonra görüyorum olayı, sen tema yap deki linki kaldıramazsınız şöyle şöyle eyvallah ama, gizleyip saklamakla olmaz bu işler.Hepiniz anladınız mı ?
Kızdığım o benim adam gibi söyle yaz diyimi?
Ek Olarak:
Sen küstah çocuk adamın nasıl bir tavırla bana yazdığını görmüyor musun ? Vurun beyler ne iğrenç pislik bir yorumdur bu buna birşey yokmuş gibi davranman seninde beyin yaşının buradan ne olduğu gözüküyor.:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
archaeopteryx adlı üyeden alıntı
Bu kadar iyi kıvırabilen insanları görmek umudumu arttırıyor. Başlık açıldığından beri tepkilere göre olayı yeniden kurguluyorsun. Daha fazla güldürme milleti bence. :)
Hah herşey yazdığı yerde duruyor.Kimseyi kandırmayada niyetim yok arkadaş.
..BELLİKİ SİZİN YARANIZ VAR.:o Sanırım bende onu deştim yazık tamam tamam 1000 tane link koyun heryere kınayıda yakın ki tam olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Ne kadar güldüm cevaplara ya. :) Konunun dağıtılmasına ramak kaldı. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Emek kavramını biliyoruz arkadaş, pişkin olanda sensin -ki pişkin pişkin gülüyorsun. Ne ise sen tema kitlemeyi paylaşmışsın bende footerdeki sabitlenmiş linki nasıl kaldırılır onu paylaşıcam.
http://www.usluer.net/footerdan-linkiniz-silindiginde-siteye-girmesin/
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam şu an mobil yazıyorum ama mesajima verdiğiniz son cevaptaki son söz hoş kaçmamış lütfen sözlerinize dikkat ediniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siyahh adlı üyeden alıntı
Hocam şu an mobil yazıyorum ama mesajima verdiğiniz son cevaptaki son söz hoş kaçmamış lütfen sözlerinize dikkat ediniz...
Millet akıllıya biz deliye hasret :) hay allahım arkadaşım bi daha bak kötü birşey mi söylemişim sana?