-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Şuanda bir iş buldum ve mutlu gibiyim maaşı yerinde ve işte rahat.Ama hiç içim rahat değil içimde hala bu sene kazanamadığım ve hayallerimi süsleyen bir meslek var POLİSLİK.İşime devammı edeyim yoksa hayallerimin peşinden gidip ŞEHİTLERİMİZE borcumumu ödeyeyim.Vicdan azabından uyuyamıyorum:(
Hergün şehit haberi almaktan bıktım canımla bu borcu ödemek istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
İlk olarak polis olmak şehit olacağım demek anlamına gelmemektedir. Bu fikri ilk olarak kafandan çıkarman gerek. İkinci olarak ise hayatta her şeye bir alternatif bulunur. Bunu "Demokraside çare tükenmez." sözü ile de anlayabiliriz. Bence hayallerin peşinden tabi ki koşmalısın. Lakin insan bazı şeyleri ne kadar istese de olmadı mı olmuyor. Bu sebepten bir yerden sonra aklındaki fikri değiştirerek başka bir alternatif aramanı öneririm.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Eğer bir işi gerçekten çok istiyorsan seçim yapmana bile gerek yoktur diye düşünüyorum.. Bence kendini hangi işte daha mutlu, huzurlu hissedeceksen oraya yönelmelisin.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Sen polis olsanda istediğin gibi hareket edemeyeceksin ki ! Önünden geçseler de teröristler emir gelmedikten sonra bir şey yapamayacaksın. Bence işine devam et yinede gir sınava olursa olur, olmazsa işine devam edersin.