Arkadaşlar sayfayla birlikte yanda kayan bir twitter butonu tarzında üstüne mouse ile gelindiğinde açılan takip et yazan bir twitter kutu eklentisi arıyorum ancak bulamadım. Eğer bulan bilen varsa ve paylaşırsa çok iyi olur. Dediğim eklentinin Facebook için olanını bulup ekledim fakat twitter için olanını bulamadım. Aşağıdaki resimde facebook için olanı var onun aynısının twitter olanı olacak. Birini sayfanın soluna ekledim diğerinide sağına eklemeyi düşünüyorum. Tabi bulabilirsem.
Onu kodlayarak yaparsın, hali hazırda bildiğim böyle bir eklenti yok. Bir tasarımcı arkadaştan destek al. Fikrimi soracak olursan, böyle bir şeye girmene gerek yok ama :)
Onu kodlayarak yaparsın, hali hazırda bildiğim böyle bir eklenti yok. Bir tasarımcı arkadaştan destek al. Fikrimi soracak olursan, böyle bir şeye girmene gerek yok ama :)
facebook sayfasını begendırmek ıcın splash kullandım ama hıtı dusuruyomus dıye bu tarz bıse kullanıyım dedım.
facebook sayfasını begendırmek ıcın splash kullandım ama hıtı dusuruyomus dıye bu tarz bıse kullanıyım dedım.
Tavsiyem böyle bir şey yerine, iconların altına kendi üyeliklerinin linklerini verip, ana sayfanda bir yere eklemen. Onun dışında da yazı altına share butonları koyabilirsin.