-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam birde frangman.com.tr var forumda konu açmıştı arkdaş site tanıtımda.
Ek Olarak:
emirhan adlı üyeden alıntı
Marka tescili başvursu yapın başvuru kağıdı ile .com.tr başvurun domaini alırsınız
Marka tescili 1-2 ayda belli olıyor kabul edilirse almak zorunda değilsiniz ve başkası o markayı almadıkça sizden .com.tr i alamaz
İlla marka tescili yaptırcam derseniz 500-750 TL civarlarındaydı en son.
Teşekkürler hocam bilgi için.
Yazmakta
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Fragman gine yasal fakat film izletme tamamen illegal, illegal birşey için yasal bir durum söz konusu anlayamadım ki :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yazmakta adlı üyeden alıntı
Fragman gine yasal fakat film izletme tamamen illegal, illegal birşey için yasal bir durum söz konusu anlayamadım ki :)
hocam peki bu fragman veya izleme sitesi sahipleri ne gibi belge vermişlerdir acaba :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
SEO
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adam adını frag soyadını man olarak değiştirirse alabilir :D :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
NeoEkonomi adlı üyeden alıntı
aslında bu işinde bir yordamı var.. adını soy adını değiştirirsin mahkame kararı ile daha sonra kimliğinle gidip ad soyad.com.tr alabilirsin diye düşünüorum :)
Eminim bu çoğu kişinin aklından geçmiştir :) Ama mantıklı bir şey değil :D
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar olayın özü şu;
nic.tr üzerinden com.tr domain alabilmek için tpe.gov.tr üzerinden marka tescili yaptırmalısınız. Alacağınız marka adı ile "örn: webciler" com.tr alan adı alabilirsiniz. nic.tr başvuru farmu ile com.tr alan adı veriyor ancaaak alacağınız marka kimseye ait olmamalı yada daha önce böyle bir firma yada isimde bir kuruluş olmamalı. Başvuru formu ile siteyi aldım bitti ile olmuyor. Başvurduğunuz isim üzerine tpe.gov.tr resmi gazetede bir ilan yayınlıyor ve markaya karşı çıkıp çıkmayacak birilerinin olup olmadığını araştırıyor. Domaini aldıktan 3 ay sonra ilk sonuç gelir ve masraflı da bir iştir. Marka tescili tek kategoride minimum 500 tl tutabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kAzEm adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar olayın özü şu;
nic.tr üzerinden com.tr domain alabilmek için tpe.gov.tr üzerinden marka tescili yaptırmalısınız. Alacağınız marka adı ile "örn: webciler" com.tr alan adı alabilirsiniz. nic.tr başvuru farmu ile com.tr alan adı veriyor ancaaak alacağınız marka kimseye ait olmamalı yada daha önce böyle bir firma yada isimde bir kuruluş olmamalı. Başvuru formu ile siteyi aldım bitti ile olmuyor. Başvurduğunuz isim üzerine tpe.gov.tr resmi gazetede bir ilan yayınlıyor ve markaya karşı çıkıp çıkmayacak birilerinin olup olmadığını araştırıyor. Domaini aldıktan 3 ay sonra ilk sonuç gelir ve masraflı da bir iştir. Marka tescili tek kategoride minimum 500 tl tutabilir.
Teşekkürler hocam bilgi için ben bunu ömrümüz olursa en az bi 5-10 sene sonra anca yaparım ozamana kadar kim öle kim kala :)