Zamanında kaldırılamayan widgetlerla çok uğraşmıştım nasıl kaldırabilirim bunları falan diye bilmeyen arkadaşlar için videolu anlatım yaptım umarım yararlı olmuştur...
Aslında video yapmaya bile gerek yok. HTML düzenleme bölümünden belirlenen widgeti bul seç ve sil. Belki yarım dakika sürmez. :) Yinede bilmeyenler için iyi olur.
Aslında video yapmaya bile gerek yok. HTML düzenleme bölümünden belirlenen widgeti bul seç ve sil. Belki yarım dakika sürmez. :) Yinede bilmeyenler için iyi olur.
Evet öyle yeni başlayanlar için falan daha açıklayıcı olsun diye çekeyim dedim.
İki türlüsünü de anlattım videoda bir yanlış anlaşılma oldu sanırsam kökten silmek isteyenler kodu başlayış ve bitişten silebilir diye söyledim birde widgetin kilidini kaldırıp sürükleme işlemini yapabilirler ya da kaldır butonu çıkarmak için.
Sol taraftaki blog kayıtlarının olduğu widgete düzenle deyin daha sonra link bölümünün en sonunda = den sonrasındakini aratın. True yazacaktır onu false yapın. O verdiğiniz kod birinci blog kayıtlarının ki ana sayfadaki yani.