-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kimse sitesinin değerlenmesine sabretmiyor ki. Acele iş ancak böyle oluyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aynen öyle.kısa ve öz anlatım teşekkürler.tamam tasarımla uyumlu rahatsız etmeyen reklam olurda sitenin her tarafı reklam olmaz ki :) böyle sitelerden direk çıkıyorum şahsen.
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya af edersiniz de öyle aşırı reklam koyan siteler şey siteleri gibi benim gözümde ve anında çıkarım öyle sitelerden.
www.mujdatsayar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
USglm adlı üyeden alıntı
Çoğu arkadaş bloğuna veya sitesine bir dünya reklam doldurur.Çok reklam koyunca daha çok kazanacağını düşünür.Aslında çok kazanmak yerine git gide kazanç ve ziyaretçi kaybeder.Ziyaretçiler sitelerde bulunan reklamları hiç sevmezler ama yerli yerinde koyulmuş ziyaretçiyi boğmayan reklamlara bir şey söyelemezler. Çünkü o site sahibinin emeğinin karşılığıdır. İşini kaliteli yapan sayılı site sahibi var.Çoğu site sahibi sitesini yeni oluşturmasına karşın sitesine hemen reklam koyar ve her sayfaya her boşluğa reklam yerleştirir.Hatta çoğu blogger Pop-up lara yönelir.Tamam bunlar size bir anlık kazanç sağlar ama devamlılık getirmez.Sitenizde böyle çok reklam olduğunu gören ziyaretçiler sitenize gelmekten kaçacaktır.Böylece ziyaretçi kaybınız olacaktır.Ve doğrudan hit & reklamveren kaybınız olacaktır.Eğer bloğunuzdan veya sitenizden kaliteli faydalanmak belli ücretler kazanmak istiyorsanız asşırı reklamlardan kaçının ve özgün yazmaya devam edin.Gerisini zaman belirleyecektir.
Kaynak:
http://huysuzblog.com/bloglari-asiri-reklama-bogmanin-yararlariHocam haklısın katılıyorum , sitemi ziyaret etmeni isterim. Reklamların yerleri ve yorumunu bekliyorum
www.sosyofikir.com
Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazı sitelerde o kadar çok reklam var ki sitede hareket etmek imkansız hale geliyor. bende böyle sitelerde 10 sn fazla durmuyorum ve bir dahada uğramıyorum.
internetten para kazanma yolları