lostyazilim
tr.link

Makale Spinleme Sistemi

6 Mesajlar 1.456 Okunma
lstbozum
tr.link

ayesoft ayesoft Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Wordpress Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 77 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Birkaç gün önce bir arkadaşımızın konusundan yola çıkarak geliştirmeye başladığım sistemi birkaç ufak ayrıntı dışında genel olarak bitirdim. Kelime karşılaştırmalar ile ilgili birkaç ufak hata var en kısa sürede mevcut hatalarda giderilmeye devam edecek ve sistem sizin yönlendirmeleriniz ile gelişme sürecinde hız kesmeyecektir.

Ne işe Yarar?
Eklediğiniz makaleyi sistemde kayıtlı bulunan kelimelerle karşılaştırarak eş anlamlı kelimeleri kendi içerisinde rastgele değiştirir. Rastgele değiştirmesi nedeniyle aynı makaleden birden fazla değişik makale oluşturabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde kelime yoğunluğu değişeceği için google açısından kopya site olarak algılanma ihtimali düşecektir. (db de bulunan kelime sayısı bu noktada önemlidir).

Herhangi Bir Limit Varmı?
Kayıt olduğunuzda size belli bir miktar spin yapma kredisi verilir. Krediniz her makale spinlediğinizde 1 adet eksilir. Yeni kredi kazanmak için sisteme eş anlamlı kelime önermeniz ve o kelimenin moderatör tarafından onaylanması gerekmektedir. Bu uygulamadaki amaç sistem yükünü hafifletmenin yanı sıra hep beraber kullanacağımız bu sistemin daha geniş bir db e sahip olmasını ve daha olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlamaktır.

Neden Şimdi Kayıt Olarak Kredi Kazanmalıyım?
Şuan db de ekli kelime sayısı çok azdır yani daha önce eklenmemiş eş anlamlı veya yerine kullanılabilecek kelimeleri bularak ekleme yapmanız daha kolaydır.

!! Unutmayın moderatör tarafından onaylanmayan hiçbir kelime öneriniz için kredi kazanmazsınız, istikrarlı bir şekilde ve ısrarla saçma kelime girişi yapmaya çalışan üyelikler durdurulacaktır (içerisinde ne kadar kredisi olursa olsun).

Nelere Dikkat Etmeliyim?
Kayıt olurken dikkat etmeniz gereken en önemli etken mail adresinizi doğru olarak girdinizdir. Çünkü mail adresinizden aktivasyon işlemini yapmadığınız sürece sisteme giriş yapamazsınız.

Hemen Kayıt Olmak ve Spinlemek İçin Tıklayınız

wmaraci
reklam

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Veritabanı çok küçük, yada sistem çalışmıyor. WordPress ile gelen bir kaç standart metin girdim, hiç bir şekilde değiştirmedi. Geliştirilirse sık kullanılan bir sistem olur bu.

GoodSeo GoodSeo yok.. Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Radyo Teknikeri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 8, (%100)
Geliştirildiğinde yararlı olabilecek bi sistem hocam...
İnş.. yeterince gelişir bende bi kaç deneme yaptım ama sonuç sistem daha yeni olduğundan dolayı hüsranla sonuçlantı :)

• Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 77 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Şuan hedef kitlemizi kelime ekleyerek db durumunu iyileştirmeye götürecek ve bu sırada kredi kasacak olan arkadaşlar olarak belirledik bu konunun amacı db geliştirmesine yardımcı olabilecek arkadaşlara ulaşmaktır.

Son kullanıcı için tabiki yeterli kelimeye ulaştığında sizinde belirttiğiniz gibi kullanışlı bir sistem haline gelecektir.

wmaraci
wmaraci

Optimus Optimus Optimus Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim / İnternet
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Öncelikle tebrik ederim sanırım konuyu ben açmıştım aslında sisteminiz çalışıyor fakat kelime veri tabanı kısıtlı şuanda. Tdk eş anlamlılar sözlüğünden yola çıkılarak geliştirilebilir. Hatta elinizde o sözlüğün veri tabanı olsa iş çok daha kolay sonuçlanır.

Emeğinize sağlık başarılar dilerim.

Ek Olarak: bazı kelimeler ekledim ama aynı makaleyi spin ettiğimde yine orjinalinden şaşmıyor? Acaba cümle içeriğini bozmamak için mi?

• Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 77 / 54
  • Ticaret 0, (%0)

Optimus adlı üyeden alıntı

Öncelikle tebrik ederim sanırım konuyu ben açmıştım aslında sisteminiz çalışıyor fakat kelime veri tabanı kısıtlı şuanda. Tdk eş anlamlılar sözlüğünden yola çıkılarak geliştirilebilir. Hatta elinizde o sözlüğün veri tabanı olsa iş çok daha kolay sonuçlanır.

Emeğinize sağlık başarılar dilerim.

Ek Olarak: bazı kelimeler ekledim ama aynı makaleyi spin ettiğimde yine orjinalinden şaşmıyor? Acaba cümle içeriğini bozmamak için mi?

Eklenilen kelimenin öncelikle moderatör tarafından onaylanması gerekiyor ve her kelimeyi malesef onaylayamıyoruz. Kelime sayısının fazla olması böyle bir yazılımda en önemli etken olabilir ancak doğru kelimelerin seçilmesi çok daha önemli ve hassasiyet gösterdiğimiz bir konu. Kısa sürede yeterli kelime sayısına ulaşacağını düşünüyorum. Şuan ilgi gayet iyi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al