-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1200 Tl HP aldım 1 sene önce, çok iyi ve hızlıydı her işimi görüyordu. Bir gün klavyesini temizleyeyim dedim, power tusu koptu. Ufacık tuş 100 tlye geldi bana oda yetmezmiş gibi Garantiden çıktı. Ondan sonra fanı yandı e garantide yok kaldı ortada öyle...
Aman diyeyim sakın bir yerini açmayın garantiden hemen çıkıyor, elinizde patlamasın...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Slax gibi canlı dağıtımlar kullanarak dosyalarını başka bir sürücüye taşıyabilirsin, daha iyi yardımcı olabilmemiz için mavi ekrandaki hata kodunu görmemiz gerekiyor aslında. Windows yüklenmeye başlamadan F8 yaparsan sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak'ı seçip mavi ekrandaki hatayı görebilirsin. Eğer unmountable volume benzeri bir hata alıyorsan Windows DVD/CD'sini takıp kurtarma konsolundan chkdsk yaptırmanı öneririm, dosya parçalanmasına bağlı hatalarda işe yarıyor. Olmazsa yine kurtarma konsolundan fixboot C: deneyebilirsin. Bunlar olası çözümler, eğer hiçbiri işe yaramazsa tek çaren Windows'u yeniden kurmak gibi görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bu durumda windows cd'sini takıp öyle açıyordum bilgisayarı. En son böyle birşey başıma geldiğinde güvenli kipte girip sistemi geri yüklemiştim hallolmuştu.
Are you alright?
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
HDD'de bir sorun olduğunu sanmıyorum sistemle alakalı bir durumdur, Windows açılmıyorsa veya çökmüşse C: sürücüsünü biçimlendirmeden direk üzerine format atıp tekrar'dan açmayı deneyebilirsin, belki işe yarayabilir.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mavi ekrana düşüyor ise donanımsal bir sorun oluşmuştur hiç uğraşmayın.
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Denildiği gibi orjinal CD veya yedek varsa Windowsu onar...
Eğer olmaz sa formatta çözülmesi gerek ama dosyaların gider ramı da çıkaraman garantisi var en iyisi garantini kullan formata yolla not düş dosyalarını korusunlar silmesinler dosyalarını yedekleyeme sebebi de belirt garantiş şartları gereği Hard diskini açamadım falan filan onlar yükler her şeyini verir diye düşünüyorum....
Tez çözülür sorun inşallah zor pc siz kalmak bu devirde... :(
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/