ugur
Lorem ipsum...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar wp sitem için tema dosyaları içinde düzenlemeler yapıyorum ancak bu an ve an siteye yansımıyor mesela uygun bir yere "asd" yazıyorum ama gözükmüyor. 10-15 dkda site ye yansıyor. Tamammen bende sorun çünkü diğer browserlerle girdiğimde öyle gözüküyor. Eskiden böyle değildi. Birçok şey denedim ama yapamadım sizce sorun ne olabilir?
http://oguzhans.com
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ctrl + F5 ile sayfayı tazeliyor musun güncellemelerden sonra? Sitedeki dosyalar bilgisayarına önbellekleniyorsa (herhangi bir cache eklentisi de kullanıyor olabilirsin, dosyalar zaman aşımına uğrayana kadar önbellekten çağırılır, zamanı ayarlayabilirsin) style.css dosyasını güncellesen dahi yeni dosya indirilmez, önbellekteki style.css okunur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sorun yapan tarayıcın ön belleğini temizyorsundur.. yinede yazayım dedim ... ayrıca joomlada önbellek var ordaki dosyayı siliyordum bende daha uzun sürüyordu değişikliğin düzelmesi ...
wp de benzer bir yer varmı cache gibi , nasıldır? nasıl düzeltilir? çok incelemedim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
sitene cache kurduysan önbellekleme yapıyordur bu yüzden geç görüyorsun değişklikleri. CTRL + F5 tuşu işini görür.