lostyazilim
tr.link

Google Adsense'de Torpil Var Desem Kimse İnanmaz;ama Var!! (Kanıt)

45 Mesajlar 8.981 Okunma
lstbozum
tr.link

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

[CENTER]

Defalarca tam ve net deliller ile bu siteyi şikayet etmeme rağmen reklamlar halen duruyor sitede...

Ek olarak bu site kime ait biliyor musunuz?

Bu blogun [COLOR="Red"]http://www.hile-makale.blogspot.com/ sahibine ait ve sitesinin altında ne yazıyor bakalım mı?
[/COLOR]

Google Adsense Moderatörü imiş muhtemelen Gogle Adsense Forumunda moderatör yani torpilli bana beni şiakayet etmişsin aferin sana banlatamazsın uğraşma boşuna dedi,düşünün artık Ülkemizin halini hile hurda torpil her yerde Adsese'de yanlış olmaz diye düşünür çoğu kuralları katı olduğu için;ama hiç düşünmezsiniz kuralları herkese katı mı ve herkese geçerli mi kuralları?

Hangi Adsense hesabının '' İndirmek İçin Reklama Tıklamanız Gerekmektedir !'' diye reklamlara tıklamaya teşvik etmekten de öte zorla tıklatmaya çalışma, serbestliği özelliği var adsense premium üyelerinin mi ?

Her kurum ve kuruluşta dolaplar döndüğünü düşünüyorum...

Bana bu resimlerdeki hesap banlanacaktır;ödeme alamayacaktır;şudur budur demeyin banlanan biziz,köfteyi yiyen bunun gibi (Bu hileci hurdacı gibi) üç kağıtçılar genelde(Genelde diyorum sözüm yanlış anlaşılmasın hakkı ile kazananlar elbete var..).....

Soruyorum size adsense hesabına sahip hangimiz veya yakınımız reklamlata tıklamaya teşvik eden bir yazı koysa reklamına yakın bir yere kaç gün reklam yayınlayabilir?
Bu gördüklerimden sonra Adsense'de torpil yok şu yok bu yok,kurallar katı her şeyi Gogle Amca bilir gerekeni yapar demeyiniz kesinlikle....

Bu yazımın da silinmemesini istiyorum Gerçekleri herkesin bilmesini istiyorum...

Hile-Makale sitesinin o site sahibine ait olduğunu nerden biliyorsun diyenler olacak eminim ki herhangi bir konuya girin ve indirme linki varsa tıklayınız(Örnek Konu--> http://www.hile-makale.blogspot.com/2012/10/bozuk-cdleri-calstrma.html )

Ek resim:

Multi Konudur:
Wmaraci
Ws
Gerisini yazmaya gerek yok...

Meric alkinkasap Optimus

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
wmaraci
reklam

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)
Bende popup şeklinde, warez , adult sitelerde adsense gördüm yetkilerle iletişime geçtim bizzat, verdikleri cevap ise şu idi ; o adsense değil.. iframe koduyla oluşturulmuş reklam..
Ben gözlerime inanırım..
gerçekten torpil var bazı sitelerde..
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Bende popup şeklinde, warez , adult sitelerde adsense gördüm yetkilerle iletişime geçtim bizzat, verdikleri cevap ise şu idi ; o adsense değil.. iframe koduyla oluşturulmuş reklam..
Ben gözlerime inanırım..
gerçekten torpil var bazı sitelerde..

Baheneleri çok ne yazık ki İframedir şudur budur?

( Nerde kaldın yandex reklam ağı bea :( )

Adsense forumunda üstü örtülü sorular sordum 2-3 tane bir kısmını dire soru olarak bir kısmını ise konuların altından cvp yazarak belirttim. (Sonuç tek kişi dahi cevap veremedi...)

Afedersiniz yanlış anlamayınız siz kaç yılında şikayet ettiniz benim son şikayetlerime cevabı bırak oto iletiyi bile zor gönderiyorlar...

(Sözde adsense iletişime önem veriyor...Öyle reklam firmaları var ki,banlandıktan sonra sorduğum sorulara bile bizzat müşteri temsilcisi cvp veren (Reklam derler şirket ismiveremem..))

Neler yasaklanıyor neler engeleniyor nice kalemler tıkılıyor hala gel görki ne dolaplar dönüyor...
'
Daha bu siteden öncesine kadar aDSENSE'yi sağlam sanırdım....
Yunusemre

kişi bu mesajı beğendi.

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Adsense forumunda üstü örtülü sorular sordum 2-3 tane bir kısmını dire soru olarak bir kısmını ise konuların altından cvp yazarak belirttim. (Sonuç tek kişi dahi cevap veremedi...)

Afedersiniz yanlış anlamayınız siz kaç yılında şikayet ettiniz benim son şikayetlerime cevabı bırak oto iletiyi bile zor gönderiyorlar...

(Sözde adsense iletişime önem veriyor...Öyle reklam firmaları var ki,banlandıktan sonra sorduğum sorulara bile bizzat müşteri temsilcisi cvp veren (Reklam derler şirket ismiveremem..))

En az 20 defa şikayette bulunmama rağmen bir kaç siteyi, hiç gereken yapılmadı hep aynı laf ; iframe..

Oysaki hiçbir yanlışı olmadığı halde bazı insanların emeğini, ekmeğini yiyorlar, adsense hesabını devre dışı bırakıyorlar.. şu hile yapanlara baktıkça google ve adsenseden soğuyorum..

haklısınız..
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

En az 20 defa şikayette bulunmama rağmen bir kaç siteyi, hiç gereken yapılmadı hep aynı laf ; iframe..

Oysaki hiçbir yanlışı olmadığı halde bazı insanların emeğini, ekmeğini yiyorlar, adsense hesabını devre dışı bırakıyorlar.. şu hile yapanlara baktıkça google ve adsenseden soğuyorum..

haklısınız..

Ben soğumaktan öte nefret ediyorum...

(Daha çok uzun yorumlar yaparım da siasiye bilmem neye kaçabilir kıyısında köşesinden de olsa,mümkün olduğunca kapalı yorumlar yapmaya çalışıyorum..)

mustiraper mustiraper SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaşlar işte adsense in bu tür yaptırımları yüzünden ticarete önem vermeliyiz. Şimdi diyeceksiniz ne alaka? Alakası şu ki adsense sonuçta para kazanmak için alınan bir reklam. Kimse öylesine dursun diye adsense almaz sitesine. ''Para kazanmak'' en azından sitenin masraflarını ödeyecek şekilde olarak tabir edilirse, kimse sitesine link almaktan veya link satmaktan, reklam satmaktan almaktan korkmasın. Bari bu şekilde bir döngü olur ve biz kazanırız.

Tabi diyeceksiniz satıyoruz zaten. Hayır satmıyoruz satamıyoruz veya sattırtmıyoruz, almıyoruz alamıyoruz aldırtmıyoruz. Piyasayı da öldürmeden satış ve alış yapalım. Maddi olarak herkesin durumu aynı olmayabilir saygı duyarım ama bazı oyunlar kuralına göre oynanmalı adsense gibi torpille oynanmamalı. Bu yüzden dediğim gibi reklam alıp verirken korkmayın. Herkes ekmeğini yesin.Saygılar dilerim...
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

MT Reklama
Haskovo

GsliKahraman GsliKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci :)
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 761 / 199
  • Ticaret 2, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Neler yasaklanıyor neler engeleniyor nice kalemler tıkılıyor hala gel görki ne dolaplar dönüyor...
'
Daha bu siteden öncesine kadar aDSENSE'yi sağlam sanırdım....

Adsense'de bişey olunca hemen yandex'i iyiliyorsunuz da haberleri bir takip edin isterseniz..
Ülkeyi tehdit eden Ruslardan daha iyii bir reklam ağı bekliyorsunuz..
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

GsliKahraman adlı üyeden alıntı

Adsense'de bişey olunca hemen yandex'i iyiliyorsunuz da haberleri bir takip edin isterseniz..
Ülkeyi tehdit eden Ruslardan daha iyii bir reklam ağı bekliyorsunuz..

Pek takip edemedim o zaman çok avunacaz biz daha kuruntularla yaşayacaz anlaşılan....

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Moderatör kullanıcıyı moderatöre şikayet ederseniz zaten sonuç alamazsınız, bu belli bir şey. Moderatörleri bir şekilde aşıp üst kademe ile görüşmeniz gerekir. Başka kanallar ile mail gönderirseniz Adsense moderatörleriyle görüşün der, torpil var derseniz inkar ederler. Kanıtlarınızı sunabilmeniz ve üst kademelere ulaşmak için belki Google ofisine uğrayabilirsiniz :)

Ayrıca Yandex'in reklam ağı da farklı olmayacak, hatta Adsense'den çok daha fazla yolsuzluk, üçkağar, kötüye kullanım ve torpil olacak.
GsliKahraman

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Moderatör kullanıcıyı moderatöre şikayet ederseniz zaten sonuç alamazsınız, bu belli bir şey. Moderatörleri bir şekilde aşıp üst kademe ile görüşmeniz gerekir.

Ayrıca Yandex'in reklam ağı da farklı olmayacak, hatta Adsense'den çok daha fazla yolsuzluk, üçkağar, kötüye kullanım ve torpil olacak.

İhbar yeri varya hocam ordan bildirdim moda mı gidiyor nere gidiyor ihbarım bilmiyorum :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al