lostyazilim
tr.link

Kıyamet - 2. Dünya Savaşı (Tansiyon Yükseliyor) İzle

3 Mesajlar 1.802 Okunma
lstbozum
tr.link

Hepgel Hepgel bilgisayar elektrik elektronik Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Elektrik Elektronik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 80 / 65
  • Ticaret 6, (%100)
kıyamet - 2. dünya savaşı (tansiyon yükseliyor) 1/6

kıyamet - 2. dünya savaşı (tansiyon yükseliyor) 2/6

kıyamet - 2. dünya savaşı (tansiyon yükseliyor) 3/6
Kıyamet - 2. Dünya Savaşı (Şok) 3/6

kıyamet - 2. dünya savaşı (tansiyon yükseliyor) 4/6
Kıyamet - 2. Dünya Savaşı (Dönüm Noktası) 4/6

kıyamet - 2. dünya savaşı (tansiyon yükseliyor) 5/6
Kıyamet - 2. Dünya Savaşı (Muhteşem Çıkartmalar) 5/6

kıyamet - 2. dünya savaşı (tansiyon yükseliyor) 6/6
Kıyamet - 2. Dünya Savaşı (Kabusun Sonu) 6/6

Merhabalar Tamamiyle Gerçek bir olaydan Alınma Belgeseldir Arkadaşlar Ben Kısa Bazı Belgesel Bölümlerini İzledim Ancak İçlerinde En İyi Anlatılmış Belgesel Yer Alıyor Buyrun İzleyin.

Ko-Tanitimi.net Olarak İzlemenizi Öneririz Eğerki İzlemediyseniz Bu Yaşanmış Gerçek Ama Üzücü Dıram Ve Savaş Belgesel'ini Sizlerle Baş Başa Bırakıyorum Ve Belgesel'in Sonunda Şöyle Dile Getiyorlar.

Bu Çatışma Sahnelerini, Gelecek Nesiller İçin, Kaydeden, Silahsız Kahramanlar Olan Kameramanlara, Minnet Duyuyoruz. Tüm Gaddarlığı Ve Aşinalıyla Savaşı Görüntüleyen Herkes'e Minnettarız. Bizi Kıyamet'in Son Gününde, Bir Bombanın, Üzerine, Son The End Yazan, Rose Gowlland' la Tanıştırdılar.

Dile Getiriyorlar. Benden Bukadar Ben Bilgisayarıma Tüm Arşivi İndirdim İzlenmesi Gereken Bir Geniş Kapsamlı Belgesel Arkadaşlar İyi Seyirler

Kaynak Burda Verilmiştir Arkadaşlar Geniş Kapsamlı İzlemek İsteyenler İçin Paylaştım Sizlerle Anlamanız İçin En Başından İzleyiniz

Paylaşmamın Diğer Bir Amacı Hitler'in Dünyaya Yaptığı Olaylar Ben Bunun Kısa Bir Özetini İzlemiştim Ancak Bu Belgesel'i Çok İyi Anlatmışlar Bu Şekilde Part Olarak Birleştirdim İyi Seyirler Dilerim :)

Selamlar
wmaraci
reklam

Extreme Extreme WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim Sektörü
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 9 / 17
  • Ticaret 5, (%100)
en üstteki "bu tür belgeselleri.." ile başlayan ve ekranın yarısını kaplayan gerizekalı yazı adamı deli ediyor..kapatamıyorsunda..bunu yapan akıllı! hangi mantığa göre yapmış çok merak ediyorum.

alparslan alparslan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 9, (%100)

Extreme adlı üyeden alıntı

en üstteki "bu tür belgeselleri.." ile başlayan ve ekranın yarısını kaplayan gerizekalı yazı adamı deli ediyor..kapatamıyorsunda..bunu yapan akıllı! hangi mantığa göre yapmış çok merak ediyorum.

En altta ortadan sağa giderken ilk butona (kırmızı renkli yanıyor.) tıklayın kapanır.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al