-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest meslek şirket sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaş her daim ilk sayfada 2 ila 7 ci sırada geziniyordum allahtan revamı ya 139. sıradayım kaldıki bu blog sitesi değil e-ticaret ekmek parası kazanıyoruz ben o Matt ınnn töbeeee....
http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hergün yeni yeni siteler ekleniyor yada ekli sitelerde seo çalışmaları yapılıyor.
Bir excel tablo düşünün. Bu tabloda TR bazında milyonlarca kullanıcı var. Bu kullanıcıların her birinin hareketi diğer kullanıcıların sıralamadaki yerini belirliyor.
Bir anahtar kelimede geriye düştüyseniz, o anahtar kelime için sitenize link vermelisiniz yada o kelime için özel (özgün) bir sayfa oluşturmalısınız.
Google dediğimiz bir insan değil ki, "google ne yapmaya çalışıyor" diye sitem edelim..
O bir algoritmik program. Yani hata payı oldukça düşük.
Sitelerinizde ufak tefek değişiklikler olduğunda, önce google'da öne geçen diğer siteleri inceleyin. Neden o kelimede daha önde olduklarını objektif olarak gözlemleyin. Bu sitelerden bazıları yeni, bazılarıözgün olabilir, bazıları link çalışması yaptırmış olabilir, bazıları ise o kelime üzerine bir kaç makale yayımlamış olabilir, resim eklemiş olabilir, video eklemiş olabilir. O kelime bazında basında o hafta rövanşta olan bir haber yayımlamış olabilir..
Herkese kolay gelsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben " mmo oyunlar " da +50 lilerdeydim şuan 7. yim :D
Yeni Oyun Portalı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim anahtar kelimemde de düşüş var. Hem de ciddi anlamda. Google yaktın bizi....
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim öğrendiğim kadarı ile bir kaç gün önce bir güncelleme oldu. Penguen algoritmasının 3. güncellemesi yayınlandı diye biliyorum. Spam yapan ve kopya içerikler olan sitelerde bu düşüş normal. Diğer arkadaşlarda da düşüş olmuş olabilir oda biraz etkilemeden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Velhasıl, backlink'lere çok yüklenmeyin :) amaçsız yere her yerden backlink almayın. Bir kaç hafta sonra biraz daha düzene girecektir...