-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Düğün vesilesiyle birkaç gün online olamamıştım şimdi yazayım..
cufon kullanmak istemedim aslında şuan bi süre devam etsin yazılardan sıkılırsam kullanırım :) sidebarı biraz daha geliştirmeyi düşünüyordum zaten.. benzer yazılar kısmını koyabilirim teşekkürler yorumunuz için :)
pek ingilizceyle alakalı değil aslında logo :)
mysayfam adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş, logo'yu biz anladık ama herkes anlamazki onu her giren sitede hata var sanabilir, benim fikrim logoyu değiştir derim. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki genede sen bilirsin. BAŞARILAR.
bunu dedikten birkaç saat sonra eve gelen bir arkadaşım da aynı yorumu yaptı :) kısa zamanda değiştireceğim :)
Teşekkür ederim..
Emre Özalp Kişisel Web Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Header karışmış gibi yada logodan kaynaklı(karışık logo olduğu için). İçerik olarak ise iyi. :) Şimdiden başarılar. Umarım hedefinize(varsa) ulaşırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Açıkcası tema hiç içime ısınmadı. Site bana ait olsa temayı geçtim headerda ve logoda anında değişiklikler yapardım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kakarotto adlı üyeden alıntı
"Bitches" farklı bir dilde ise bilemem :)
Merak etmeyin php kodlarını biliyorum. Sadece "hey bitches!!!" kısmına kafam takıldı. :)
Cem Yılmazın esprisi geldi aklıma. :D
Hey Bithces'ı dedeiğinizi anlamamıştım kusra bakmayın :) Bi ara takmıştım o lafa gelene geçene diyordum ondan slogan olarak onu kullandım :)
Morbid adlı üyeden alıntı
Header karışmış gibi yada logodan kaynaklı(karışık logo olduğu için). İçerik olarak ise iyi. :) Şimdiden başarılar. Umarım hedefinize(varsa) ulaşırsınız.
logoyu değiştireceğim,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
berkaykuzu adlı üyeden alıntı
Açıkcası tema hiç içime ısınmadı. Site bana ait olsa temayı geçtim headerda ve logoda anında değişiklikler yapardım.
zevk meselesi benim hoşuma gittiği için sıkıntı yok ama logoyu değiştireceğim teşekkür ederim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Emre Özalp Kişisel Web Sitesi