wmaraci reklam
tr.link

Yazar Alımı Dolgun Ücreti :)

6 Mesajlar 1.007 Okunma
acebozum
tr.link

Expert Expert Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Selamun Aleyküm arkadaşlar konuyu açacak zamanım dahi çok kısıtlı projeyi düşünecek zamanımda öyle çok farklı bi söktörde yoğun olarak çalışıyorum ve
direk konuya gireyim.
Bir sistem kuracağız buradan katılacak arkadaşlarla belki 5 belki 10 belki daha fazla arkadaşla sürekli içerik sağlayacağız ben sistemi kurup bırakacağım onlar sistemin temelini içeriği oluşturacak belki wordpres belki vBulletin belki özel sistem kodlatacağız. Yazar yada içerik sağlayacı olarak kategori yok herkes uzman olduğu konuda ben bunu çok iyi biliyorum ve sizinle çalışmak istiyorum diye irtibata geçmesi yeterli şimdilik düşündüğüm yeterli olurmu bilmiyorum ancak düzenli bir şekilde içerik girecek arkadaşlara haftalık 50 tl gibi bi mevla ödeyebilirim makalesi 3 tl konusu şukadar falan ben anlamam proje tutana kadar tamamen benim cebimden çıkacak ve benimde gelirim belli aylık bu işe 1000 tl gibi bi mevla ayırabilirim tek beklentim en iyi bilgi sistemini kurmak vikipediyle yarışacak kadar geliride aynı şekilde kendime ve sisteme yetecek kadar ayırıp eşit şekilde bizimle çalışan herkese dağatmak hayalim 4 yada 5 ay yoğun şekilde çalışırsak çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum varsın gelir olmasın reklama boğacağımızıda sanmıyorum zaten tek hedef sanalın eksiği olan çöplük olmayan bilgi. İnsanları en doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaştırmak büyüdükce arama motoru tarzı düşünebilirsiniz herkes blog kurup biyerlere gelmeye çalışacağına sistemden profilini oluşturur çok iyi bir gelir elde eder diye umuyorum bende zaman buldukca içerik sağlamaya ve sistemi duyurmaya çalışacağım ortada kesin hiç birşey yok nasıl güveneceğiz diyorsanız sunucu çöküp sistem kapalı kalsa dahi aylarca yada benden kaynaklanan en ufak sorunda dahi başlangıçta anlaşılan ödemeyi yapacağıma namusum üzerine söz veriyorum.

Kişisel olarak olabildiğince Türklük ve Türk Tarihi üzerine araştırmalar yapacağım . Konu altından yada pm ile her türlü geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Ek Olarak: Çok uygun bi alan adı bulduk anlaşma yapıldı alan adını almak üzereyim. Sistem olarakta ilk 2 3 ay bizi götürecek bi vds kuruyorum şuanda tek server tek site olacak forum portal yada blo g sistemi coder arkadaşlarıda arıyorum şuan pcde duracak dahi vaktim yok projede gereken 2 temel şey var
# hepimizin birbirimize inanması
# ve Türk internet kullanıcıları için en iyiyi hedeflemek.
içerik hakkında ise güncel yada ilgi görmesede olması gereken ne varsa olacak alanadımız buna çok müsayit :)

googleasistan
reklam

asoza asoza WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 57 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel proje tebrik ederim.
Anlattıklarınızdan çok yoğun bir tempo fark ediliyor.
Yardımcı olamasamda inandığınız değerlere atfen yolunuz açık olsun diyorum.
Expert

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
İnandığım değer bizim sağladığımız bilgiye ulaşan ve bilgili internet kullanıcıları eğitimi çok iyi yaparsak programlama, tasarım, kişisel gelişim belkide çok daha farklı kategorilerle birlikte önümüzdeki yıllarda neden Türk İşletim Sistemleri(linux çakması olmayan) yada Türk Web Örünbağları(tarayıcılar vb.netde amatör çalışmalar olmayanlarından) neden olmasınki ben ileri düzey c# biliyorum sanalda biyerlere geldikce eski ekibimide sanala geri döndürmeye çalışacağım. Bu ülke q klavyeyi yada amerikan üretimi f klavyeyi onuda geçtim yazan milletin kültürünü hissettiren yazılımları hak etmiyor yazılım pazarını Türkiye'de büyütmek için elimden geleni yapacağım/ yapacağız inşAllah....

asiruzgar asiruzgar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Programcısı/Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Haftalık olarak istemiş olduğunuz min. makale nedir ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Şuanda 2 şey düşünüyorum ekibimiz 10 a yaklaştı ve ben çalışan olarak görmem kimseyi sistemi beraber kurup geliştireceğiz kazancıda beraber kazanacağız öyleki google'de bişeyi aradığınızda bu site doğrudur diye bir ziyeretcinin sitemize girmesi en büyük kazançtır bana maddi gelir elde edene kadar ben karşılamaya çalışacağım pm ile msnimi gönderiyorum bu hafta sonuna kadar en geç başlıyoruz inş. ücreti örnek olarak yazdım herhangi bi hesap yapmadım makale sayısıda umrumda değil açıkcası olabildiğince fazla gireceğiz bunları ekip olarak hep birlikte konuşup belirleyeceğiz.

Kahnweb Kahnweb Yazar, Editör Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 96 / 65
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar,

Projeniz çok iyi noktalara gelebilecek türden. Her türlü desteğe varım. Özellikle yazarlık konusunda. Bu benim mesleğim günlük hayatımda özel bir dergide yazarlık yapıyorum bunun yanı sıra internet sitelerine makale sağlıyorum. Projenizi daha detaylandırdığınız da görüşebiliriz.

Sevgiler
Expert

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al