direkt link ekledim hocam yan menüden görebilirsiniz. kendi yazdığım scripti kişisel sebeplerden birr hafta önce sıfırlayıp wordpress e geçtim. sizin için sorun olursa söyleyin her hangi bir ban durumu vs yok.
eklenecek kod:
güncel bilgi blogu
direkt link ekledim hocam yan menüden görebilirsiniz. kendi yazdığım scripti kişisel sebeplerden birr hafta önce sıfırlayıp wordpress e geçtim. sizin için sorun olursa söyleyin her hangi bir ban durumu vs yok.
eklenecek kod:
güncel bilgi blogu
Eklendi
direk link değişimi gidersahipleri.com sayfasına eklendi.
İsteyenler aşağıya bilgilerini eklesin..Linkler bildirim yapılmadan kaldırılmayacaktır..Sorulmadan link kaldırıldığını fark ettiğimde aynen karşılık verilecektir..
mstdrsn.com şu andan sonra ve bundan önceki reklamları bir süre sonra haber vermeksizin kaldırabilir bunun için site belli bir zaman içerisinde denetlenmelidir.Eğer "Reklamın habersizce kaldırılmasına" dair bir şikayetiniz varsa mstdrsn.com hiçbir mesuliyet kabul etmez, şuçlanamaz..Eğer bir şikayet için mail P.M atarsanız cevap dahi verilmeyecektir..
aşağıyada ufacık yazılarla keyfime göre kaldırabilirim demişsiniz bu nasıl iş oluyor. böyle tezat bi durum olamaz. linkinizi sitemden kaldırıyorum. bilginize.