Öncelikle AcidBunny arkadaşımıza teşekkürler ederiz. Kardeşimiz sayesinde çok güzel bir proje hakkında bilgilendik. Fakat konusu iyice cevap sayısı bakımından çoğaldığı için bu konuyu açma isteği duydum.

Öncelikle bu sayfadan nasıl olacağını öğreniniz. Ve daha sonra bu konu altından birbirimize destek olmaya devam edelim.

http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/ucretsiz-com-net-org-host-domain-55741.html

Ve bu fahri bendenizinden projesini beğenirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Benim projem için tıklayınız.

Ek Olarak: Aldığım bilgilere göre bu proje ciddi kişilerle çalışmak için sıkı çalışıyor ve ciddi bulamayıp aktive olmayan projeleri düşürüyormuş.

Ek Olarak: Bundan dolayı bende bu projeyi devam ettirmekte bir anlam bulamıyorum. Konuyu ayrıntılı bir şekilde araştırıyorum.

Ek Olarak: Konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Öncelikle herkesten özür diliyorum. Araştırmalarıma göre bu site öncelikle insanları kısıtlı sürede hak tanıyor. Daha sonra sizin hosting almanız gerekiyor. Ve başlangıçta belirttiğiniz miktarda bağış ve para bulup projenizi desteklemeniz gerekiyor. Tamam domainlerde sıkıntı yok gibi fakat silme hakkını ellerinde tutuyorlar. Yani belirtildiği gibi bir proje değilde saçma sapan bir proje ise domain elinizden alınıyor. Burada yazdıklarım araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgilerdir. Eğer farklı bir bilgiye ulaşanlar olursa lütfen bilgilendirme yapsın.