-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Bana kalsa direk ikinci el s2 al derimde onun için de biraz daha para biriktirmen gerek.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ikinci el telefon düşünmüyorum sıfır olsun modeli kötü olsun teknolojik alet sonuçta... bilemessin neresinde ne var...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam samsung galaxy gio kullanıyorum. Tam senlik tel. Ancak flaşı yok. Ha flaşı da olsun dersen fiyat 100 tl artar. Kamera kalitesi ve flaş için 100 TL veririm diyorsan o senin bileceğin iş ama çok bir şey beklemiyorsan gionun kamerası yeter sana.
hepsiburadadan da güzel bir dijital kamera alırsın. oldu bitti işte. :)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
Hocam samsung galaxy gio kullanıyorum. Tam senlik tel. Ancak flaşı yok. Ha flaşı da olsun dersen fiyat 100 tl artar. Kamera kalitesi ve flaş için 100 TL veririm diyorsan o senin bileceğin iş ama çok bir şey beklemiyorsan gionun kamerası yeter sana.
hepsiburadadan da güzel bir dijital kamera alırsın. oldu bitti işte. :)
ilk konudada dedim ya aldığımda uzun soluklu kullanım istiyorum :) 100 fazla vereyim dijital almama gerek kalmasın zaten 2 foto makinam var ama yanında taşıma imkanı olmuyor teşekkürler öneri icin sony ericson ray a bakcam birazdan işten cıkayım çarşıda bi tur atarım :D bi araştırırım :) yarına devam ederim araştırmaya
Ek Olarak:
1-2 Telefoncuya Sordum Samsung'un Tamiri olsun Servisi olsun daha iyi olduğunu acil satmak istediğinde Samsungu daha cabuk satabilecegimi... Ama Sony Ericson'un tutulmadığını satılamayacagını servisinin iyi olmadığını söylediler..
Kafam karman çorman oldu :(
Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.