Site adresi
http://izletv-org.blogspot.com
www.izletv.org (Bu domaini tescil ettik fakat şuan aktif değil iki yada üç gün içinde sitemize bu adresten de ulaşabilirsiniz.)
Sevgili arkadaşlar,
Ben kurduğum siteyi amme hizmeti olarak değerlendiriyorum.Siteye girdiğinizde fark edeceksiniz ki sitemizde sağdan soldan zıplayan yada ulaşmak istediğiniz bilgiyi yada veriyi kısıtlayan reklamlar göremessiniz.Sağlam denebilecek yaklaşık 1 tb video eğitim arşivim var ve bunun yanındada 800 gb yakın birde belgesel arşivim var.İnternette türeyen sırf para kazanmak için insanları sitelerinde meşgul eden webmasterlara daha iyi bir alternatif oldugunu göstermek amacıyla bu siteyi oluşturdum.Arşivden kısaca bahsetmek gerekirse.
Yabancı Dil Dersleri
-İngilizce
-Almanca
-Fransızca
-Rusça
-İtalyanca
-Arapça
-Kürtçe
-İspanyolca
Yabancı dilleri hakkında grammer kitabı,ders notları,görsel ve işitsel dinleme dosyaları
Bilgisayar ve Web Programlama Dilleri
-php
-asp
-html
-css
-Visual Basic
-Delphi
-Pascal
-C++
Hakkında dökümanlar ve video dersler
YazıLım Kullanımları
-Autocad
-Anyss
-Catia
-Solidwork
-Photoshop
-Flash
-Pro engeenering
-Fortran
-Matlab
Okul Dersleri
-Matematik
-Fizik
-Kimya
-Biyoloji
-Geometri
-Türkçe
-Edebiyat
-Tarih
-Cografya
-Felsefe
-Piskoloji
-Kişisel Gelişim
Bunların yanında daha bahsetmediğim ama önceliği ona tanıdıgım yaz aylarında ihtiyacımız olabilecek kategorilerde sitemiz yayına başlamıştır.İlerleyen zamanlarda bu dökümanlar sitemize tek tek eklenecektir.Bu sosyal projede bize destek olmak isteyenler özel mesajdan ulaşabilirler.